Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Πεντακαθαρίδηδες οι καλόγεροι του Λαμόγιου Ορους και τα τακίμια τους.

Και με δικαστική βούλα σήμερα μπήκε ταφόπλακα στο τεράστιο σκάνδαλο του Βατοπεδίου. Η είδηση μας λέει ότι μετά από περίπου δύο χρόνια ακροαματικής διαδικασίας, οι δικαστές αθώωσαν σήμερα και τους 14 κατηγορούμενους.

Εμείς απ’ τον Δεκέμβρη του 2011 τότε που είχε κάτι δικαστικές ψιλοφουρτούνες ο ηγούμενος Εφραίμ είχαμε προβλέψει την κατάληξη και αυτού του σκανδάλου.

Οι αναγνώστες του ιστότοπου μας δηλαδή δεν χρειάστηκε να περιμένουν τόσο καιρό για να δουν την δικαστική κατάληξη και αυτής της τεράστιας λαμογιάς με τον Εφραίμ, τον καλόγερο Αρσένιο, και μια σειρά άλλους που είχαν εμπλοκή σ’ αυτό το σκάνδαλο να παραδίδονται «λευκές περιστερές» στην κοινωνία.


Ο ρόλος της ταξικής δικαιοσύνης είναι γνωστός. Σε κάποιους μικροδιάολους, μικροπαραβάτες είναι αμείλικτη –για τους πολιτικούς αντιπάλους που προσπαθούν ένοπλα να ανατρέψουν το καθεστώς και βρεθούν στο σκαμνί του κατηγορουμένου ας την το συζητάμε καλύτερα-  ενώ στους αρχιληστές μεγαλόσχημους απατεώνες στέκεται αλληλέγγυα. («Η δικαιοσύνη είναι σαν τον ιστό της αράχνης. Τα μικρά έντομα συλλαμβάνονται, τα μεγάλα διαφεύγουν», που λέει και η ρήση).

Αν θέλετε να χάσετε το χρόνο σας δείτε αυτό το βίντεο για το πώς οι ρασοφόροι οι οποίοι εκδιώχθηκε από την Κύπρο από τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου μετά και από καταγγελίες για παιδεραστία, βρήκαν στέγη στο «Αγιο» Ορος και έγιναν μπίζνεμαν. 

Λέγαμε, λοιπόν ότι εμείς είχαμε προεξοφλήσει –μαντικό χάρισμα δεν έχουμε, μια κάποια πολιτική αντίληψη την διαθέτουμε όμως- που θα κατέληγε όλο αυτό το καραγκιοζλίκι με την «δικαστική διερεύνηση» αυτού του καραμπινάτου σκανδάλου.

Αφού ξελάσπωσαν οι «παραπλανημένοι» πολιτικάντηδες, ήρθε και οι ώρα να βγουν πεντακαθαρίδηδες και οι καλόγεροι με πρώτον και καλύτερο τον Εφραίμ. Αλλωστε αυτός ο ρασοφόρος δεν είναι τυχαίο άτομο. Τόσα θαύματα έχουν γίνει με την μεσολάβηση του που χρειάστηκε να εκδώσει ένα ολόκληρο βιβλίο για να τα περιγράψει. Όπως αναφέρει στο σύγγραμμά του ο Εφραίμ καρκινοπαθείς γιατρευόταν οριστικά, στείρες γυναίκες έμειναν έγκυες αρκεί ο «άγιος» ηγούμενος να τους έδινε την ευχή του και να φορούσαν το πιο πολύτιμο εμπόρευμα που έχει το μοναστήρι του. Την «Αγία Ζώνη».

Σε ένα δικαστικό «θαύμα» θα κώλωνε;
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.