Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Το λιγουρεύεται το Μνημόνιο, το ζαχαρώνει ...

 Γράφει ο mitsos175. 

 «Δεν πρέπει να ανησυχούν. Εάν εννοούν να αποδεχτεί η ΝΔ την συνέχεια του κράτους, αυτό το έχουμε πει από την πρώτη στιγμή, δεν πρόκειται να αμφισβητήσουμε μονομερώς την οποιαδήποτε συμφωνία», είπε ο... βομβιστής μπουμπούκος για το ΔΝΤ και την ΕΕ, όσον αφορά τις φήμες για απαίτηση να δεχθεί κι η ΝΔ τα νέα μέτρα.

Μα δεν ανησυχούν. Είναι τυπικό το θέμα Άδωνη. Τα θέλουν για το Πιστοποιητικό. Διότι ο Κούλης έκανε επίσημα αίτηση στην Μέρκελ για πρωθυπουργός της μπανανίας μας. Τώρα κάνει το φάκελο με τα δικαιολογητικά. Να βάλουν τον πιο αδίστακτο, μην πάρει τη θέση άλλος. Θα βάλει το Πιστοποιητικό μαζί με την Ανεύθυνη Δήλωση ότι θα εφαρμόσει με ζήλο ότι τον διατάξουν, απολύοντας, διώκοντας, πετσοκόβοντας, λεηλατώντας... την ταυτότητα του νεοφιλελέ βρικόλακα και φυσικά την συστατική επιστολή από το Χριστοφοράκο, η οποία θα του δώσει και τα περισσότερα φράγκα... Μόρια ήθελα να πω.

Ενημερώνουμε πως ο/η Καγκελάριος του 4ου Ράιχ θα αποφασίζει στο εξής για τα δικά μας «κάγκελα και παλούκια». Οπότε Άδωνη, εσύ μάλλον ανησυχείς, αλλά χωρίς λόγο. Το λιγουρεύεται το Μνημόνιο, το ζαχαρώνει, απλά θέλει να μας φάει μόνος του.

Βέβαια ο σύντροφος Άδωνης με αυτά που είπε, ξεβράκωσε τον Κούλη. Αν και δεν ήταν ανάγκη μπουμπούκο – ξέρουμε όλοι τι καψούρα υπάρχει μεταξύ Κυριάκου και Τρόικας, σε ευχαριστώ για την προσπάθεια να ρίξεις το Μητσοτάκη. Συνέχισε να διώχνεις κόσμο από τη Νέα Δικτατορία.

Έτοιμο και το χαρτί:



ΔΝΤ- ΕΚΤ - ΕΕ

Αρ αιτ. 666

Πιστοποιητικό
«Πιστοποιείται ότι καθώς προκύπτει εκ γενομένου ελέγχου εις το αρχείον μας εις τις Βρυξέλες και εις την Siemens και εξετάσεως της υπηρεσίας μας, ο Μητσοτάκης Κυριάκος (Κούλης), του Επιτίμου (ή γνωστού τραγουδιστή) και της Μαρίκας (ή της Ντόρας), ετών 0 (στο IQ) δεν καταδιώκεται παρ’ υμών και τυγχάνει ΝΟΜΙΜΟΦΡΩΝ.

Tο παρόν χορηγείται τη αιτήσει του δια την υποβολήν μαριονέτας τοκογλύφων προς κατάληψη θέσεως Εκτελεστή εντολών.

Το πιστοποιητικό τούτο είναι άκυρον δια πάσαν άλλην χρήσιν.

Εν Βερολίνο
23/4/2017

Ο Διοικητής της ΕΕ

Βόλφγκανγκ SS Σόιμπλε.

Φυσικά συνέχεια του κράτους θα είναι ο υιός Μητσοτάκη. Και του παρακράτους, των ομαδικών απολύσεων, των σκανδάλων, του αμοραλισμού, της βίας, της νοθείας, της φτώχειας, της αλαζονείας... Μέχρι να βάλουμε εμείς τέλος στο σήριαλ killer.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.