Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Συγκλονιστικό βίντεο με μετανάστη που αυτοπυρπολείται

Ενα συγκλονιστικό βίντεο μεταδόθηκε σήμερα από το δελτίο ειδήσεων του Αντένα και το οποίο παραθέτουμε. Σ' αυτό παρακολουθούμε την απόγνωση ενός Σύρου μετανάστη η οποία τον οδήγησε να περιλουστεί με εύφλεκτο υγρό -μάλλον πετρέλαιο σύμφωνα με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ- και να προσπαθήσει να καεί ζωντανός.

Ολο το περασμένο διάστημα παρακολουθήσαμε εκατοντάδες συνανθρώπους μας κυνηγημένους από τις σφαίρες του ιμπεριαλισμού και καπιταλισμού να χάνουν την ζωή τους στα παγωμένα νερά του Αιγαίου, να μετράμε δολοφονημένους μετανάστες και πρόσφυγες από την κρατική αδιαφορία που δείχνουν τα εξουσιαστικά τομάρια που μας κυβερνάνε, απέναντι στους ξεριζωμένους που βρέθηκαν αναγκαστικά στην χώρα μας.

Τώρα ένας 29χρονος νεολαίος που προσπάθησε να γίνει μ αυτό τον φρικτό τρόπο αυτόχειρας βρίσκεται να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός της Αθήνας.
Τι άλλο πρέπει να συμβεί για να δείξει αυτή η ανάλγητη κυβέρνηση στοιχειώδη ανθρωπισμό απέναντι σ’ αυτούς τους κατατρεγμένους συνανθρώπους μας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.