Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Όποιος αγωνίζεται για την ελευθερία, είναι ήδη ελεύθερος!


Το μήνυμα της ελληνικής επανάστασης του 1821 είναι πάντα ζωντανό. Σήμερα η Ελλάδα ζει κάτω από τον ζυγό των μνημονίων, που καταστρέφουν τον λαό της και προοιωνίζουν ακόμα μεγαλύτερες καταστροφές. Όπως τότε, έτσι και σήμερα, ξένες δυνάμεις σε συνεργασία με ντόπιους προδότες έχουν καταδικάσει τον ελληνικό λαό σε σκλαβιά και αφανισμό.
Μόνο με την ένωση όλων αυτών που πλήττονται από το σημερινό, δουλικό καθεστώς θα επανακτηθεί η χαμένη εθνική κυριαρχία και οι δημοκρατικές ελευθερίες του ελληνικού λαού. Όπως τότε, έτσι και σήμερα, θα πράξουν αυτοί που πλήττονται και ενδιαφέρονται.

Η επανάσταση του 1821, που μεταμόρφωσε τους δούλους σε ελεύθερους ανθρώπους, απέδειξε ότι οι άνθρωποι αλλάζουν τον εαυτό τους μόνο όταν αγωνίζονται να αλλάξουν τον κόσμο.
Το γεγονός ότι ο ελληνικός λαός, παρά τους μακρούς αγώνες του για εθνική ανεξαρτησία, δημοκρατία και  λαϊκή κυριαρχία, βρίσκεται πάλι υποδουλωμένος σε ξένα και ντόπια συμφέροντα, δεν αποδεικνύει ότι οι αγώνες είναι χαμένοι. Δείχνει μόνο ότι οι έντιμοι πρέπει να μάθουν να μην ξεγελιούνται από τους ανέντιμους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.