Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Εκκωφαντικά γέλια από ... αφίσες της ΟΝΝΕΔ


Αμεση αποτελεσματικότητα είχε η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος ζήτησε την παρέμβαση  του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, γιατί ο διευθυντής της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης, Εμμανουήλ Κούλας αντιμετώπισε τις δηλώσεις της Σία Αναγνωστοπούλου, για τον Γερούν Ντάισελμπλουμ με τρόπο χυδαίο και αποκρουστικό.
(«Η Αναγνωστοπούλου πιο εύκολα θα περνούσε για τσατσά παρά για "πουτάνα" του Νότου», είχε γράψει στο twitter, ο Κούλας).

Το στέλεχος της ΟΝΝΕΔ αναγκάστηκε να υποβάλλει την παραίτηση του με τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, Κώστα Δέρβο να δηλώνει: «Σεξιστικές και ρατσιστικές απόψεις δεν βρίσκουν σύμφωνη την Οργάνωση, ούτε χωράνε στην ΟΝΝΕΔ. Έχουμε αποδείξει ότι είμαστε απέναντι σε τέτοιου είδους θέσεις. Ως εκ τούτου, η παραίτηση του συγκεκριμένου στελέχους της ΟΝΝΕΔ έγινε ήδη δεκτή».

Εκκωφαντικά ήταν τα γέλια που ακούστηκαν από περασμένη ανάρτησή μας η οποία μας έλεγε για τα άκρως πολιτικά συνθήματα, που έλεγαν οι νεολαίοι της Ν.Δ επί ηγεσίας Μεϊμαράκη, του τύπου «Βαγγέλη σέξι, σκίσε τον Αλέξη», ενώ οι αφίσες με την αισθητική κουλτούρα της συντηρητικής νεολαίας κραύγαζαν για την βασιμότητα των λεγομένων του προέδρου της ΟΝΝΕΔ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.