Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Washington Post: "Η Γερμανία θέλει να εξευτελίσει την Ελλάδα"

Η αμερικανική εφημερίδα Washington Post, στη διαδικτυακή της έκδοση, ανάρτησε άρθρο με τίτλο «Η Γερμανία δεν θέλει να σώσει την Ελλάδα. Φαίνεται ότι θέλει να εξευτελίσει την Ελλάδα».
 
«Η Ελλάδα πρόσφερε μια σχεδόν δίχως όρους παράδοση για να γλιτώσει τη χρεοκοπία, αλλά η Γερμανία φαίνεται ότι δεν δέχεται τίποτα περισσότερο από μια Καρχηδόνια ειρήνη. Με άλλα λόγια, μια συμφωνία που όχι μόνο υποχρεώνει την Αθήνα να υποταχθεί, αλλά και να εξευτελιστεί», γράφει η Washington Post και φαίνεται ότι ο ρόλος της Γερμανίας πλέον κατακρίνεται ανοιχτά.
 
Όσο η Γερμανία, λέμε εμείς, συνεχίζει να κρατά αυτή τη στάση όλο και περισσότεροι ανά τον κόσμο θα αρχίσουν να θυμούνται το ναζιστικό και βάρβαρο παρελθόν της. Μέρκελ και Σόιμπλε αυτή τη στιγμή δίνουν αγώνα για να διατηρήσουν τη γερμανική ηγεμονία στην Ευρώπη, η οποία αμφισβητείται από τις ΗΠΑ και τη Γαλλία, που επιθυμεί να αναδειχτεί αυτή σε ηγέτιδα δύναμη της Ένωσης.
 
Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Αυτή τη στιγμή στις Βρυξέλλες δεν συγκρούεται η Ελλάδα με τη Γερμανία. Αυτά είναι βλακείες ελλαδικής κατανάλωσης. Αυτή τη στιγμή στις Βρυξέλλες, με αφορμή την ελληνική κρίση, μάχονται Γαλλία και Γερμανία ποια θα είναι αύριο το αφεντικό της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.