Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

“Εβαλε πωλητήριο στο σπίτι του στο Λονδίνο ο Κ.Γλύξμπουργκ – Δείτε που μένει και μας κάνει… μαθήματα

king-constantine-home
Ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ που κατά το παρελθόν έχει κάνει παρεμβάσεις υπέρ των δανειστών, των κυβερνήσεων που εξυπηρετούν τους δανειστές με στόχο την επιβολή λιτότητας στην Ελλάδα δείτε που ζεί στο Λονδίνο. Πρόκειται για ένα σπίτι, που σύμφωνα με το περιοδικό People που εξασφάλισε και τις φωτογραφίες, κοστίζει 15 εκατομμύρια δολάρια και σε αυτό διέμειναν ο πρώην βασιλιάς και η οικογένειά του από την πρώτη στιγμή οπότε και έφυγαν από την Ελλάδα.Τώρα όμως φαίνεται πώς βάζουν πωλητήριο.

king-constantine-4-800
Το περιοδικό σημειώνει πως το σπίτι το είχαν επισκεφθεί αρκετές φορές ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και ο αδερφός του Χάρι, καθώς γίνονταν συχνά πολλά βασιλικά πάρτι στα οποία ήταν καλεσμένοι. Όμως, ακόμη και η πρώην πριγκίπισσα Νταϊάνα έχει θεαθεί να βγαίνει από την Μercedes της και να επισκέπτεται την οικογένεια Γλίξμπουργκ.
king-constantine-2-800
Το τριώροφο της οικογένειας είναι σε μια περιοχή γνωστή στους κατοίκους της ως η «συνοικία των δισεκατομμυριούχων». Διαθέτει ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο, βεστιάριο, επιπλέον άλλα 12 υπνοδωμάτια, εννέα μπάνια, έναν μεγάλο κήπο και πισίνα. Ο Κωνσταντίνος το αγόρασε το 1969 και ζούσε σε αυτό μέχρι το 2013, οπότε και αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα. Η ελληνική πρεσβεία στο Λονδίνο επιβεβαίωσε ότι ο 75χρονος, πλέον, Κωνσταντίνος αποφάσισε να ζήσει μόνιμα στην Ελλάδα δίχως όμως να δώσει περισσότερες πληροφορίες για το πού θα μείνει.
king-constantine-home
king-constantine-3-800

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.