Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

ΜΠΑΜΠΑ ΤΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΩ; ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ Ή ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ;

Ο ένας ''έφαγε'' στην ψύχρα σχεδόν δύο ντουζίνες ανθρώπους. Ο άλλος φέρεται να έφαγε κάτι εκατομμύρια ευρώ. Ο ένας χαίρει άκρας υγείας, ο άλλος δε μπορεί ούτε να σύρει το αναπηρικό του...
καροτσάκι. Ο ένας δικάστηκε και καταδικάστηκε ως τρομοκράτης, ο άλλος δεν έχει καθίσει καν στο σκαμνί και θεωρητικά ισχύει και γι' αυτόν το τεκμήριο της αθωότητας.
Για τον έναν  δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι έχει χύσει ανθρώπινο αίμα. Για τον άλλο κανείς δεν ξέρει τον τελικό λογαριασμό αφού το σοβαρό μας κράτος δεν έχει στείλει ακόμη ανεξάρτητους πραγματογνώμονες για να διαπιστώσει πόσο τελικά μπήκε μέσα η τράπεζα από τι στραβοτιμονιές του ανάπηρου.

Ο ένας λέγεται Χριστόδουλος Ξηρός και με τις αδειούλες που του έδωσαν σχεδιάζει λένε τα επόμενα βήματά του. Ο άλλος λέγεται Λαυρεντιάδης και σαπίζει "αδίκαστος" μέσα στον Κορυδαλλό και του λένε πως με 100 εκατομμύρια θα δεις το φως του ήλιου αλλά χωρίς διαβατήριο και μακριά από πούλμαν, πλοία και τρένα. Πάλι καλά που δεν απαιτούν να βγάλει και τις ρόδες από το αναπηρικό του καροτσάκι μπας και τους φύγει τρέχοντας.

Ποιος τα σκέφτεται άραγε όλα αυτά; Ακόμη και αν κάποιος έχει αυτές τις ωραίες ιδέες, προϊσταμένους δεν έχει για να τον ελέγξουν και να τον επαναφέρουν στην τάξη; Και ωραία όλα αυτά αλλά πως γίνεται η πρόταση του εισαγγελέα εφετών να γίνεται φέιγ βολάν στα μέσα ενημέρωσης πολύ πριν ενημερωθούν γι' αυτήν οι δικηγόροι του κατηγορουμένου; Τι σκοπούς εξυπηρετούν αυτές οι διαρροές;  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.