Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Επί ελιάς κρεμάμενος

Ένα ακόμα χτύπημα δέχτηκε την Τρίτη η κεντροαριστερά ενόψει ευρωεκλογών, αφού ο εκπρόσωπος των 58 κατέθεσε αίτηση διαζυγίου με το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου, λίγο πριν το μήνα του μέλιτος. Πληροφορίες θέλουν να τα χαλάνε στην προίκα, αλλά σύμφωνα με άλλες πληροφορίες που διαψεύδουν τις προηγούμενες, στην προίκα τα έχουν βρει. Στα χρέη κολλήσανε.

Σε άθλια κατάσταση βρίσκεται πάντως ο κουμπάρος του ζεύγους που βλέπει τα όνειρά του για νεκρανάσταση του Βενιζέλου να γκρεμίζονται σαν αυθαίρετο που καταδίκασε το Συμβούλιο της Επικρατείας επειδή δεν το έχτισε ο Λάτσης. Τίποτα πια στο Μπομπολιστάν δεν θα είναι το ίδιο.

Μερικοί από τους 58, λίγο πριν ανασυνθέσουν την κεντροαριστερά με το Βενιζέλο διαπίστωσαν πως ότι πιο αριστερό έχουν να προτείνουν είναι...
ο Μπίστης. Μερικοί μάλιστα, σε μια στιγμή σπάνιας αναλαμπής συνειδητοποίησαν πως η κεντροαριστερά υπάρχει. Μόνο που βρίσκεται ακόμα στον ΣΥΡΙΖΑ και δεν έφυγε με τον Τατσόπουλο.

Η εξέλιξη αυτή ανακούφισε αρκετούς από τους 58, κι έτσι λίγο πριν τον γάμο αποκάλυψαν την κρυφή τους καψούρα με την κεντροδεξιά. Μάλιστα, φοβήθηκαν πως αν πάνε στην εκκλησία με τον Βενιζέλο υπάρχει ο κίνδυνος να εμφανιστεί από το πουθενά ο Πολύδωρας με τη μηχανή και τα ποιήματά του και τους φέρει σε δύσκολη θέση. Ο Βύρωνας ξέρει πως να κάνει τη νύφη να το σκάει.

Αξιοσημείωτο πάντως το γεγονός πως οι 58 δείχνουν να συμφωνούν απόλυτα σχεδόν σε όλα. Εκτός από την απόφαση να μην μετέχουν στην συνδιάσκεψη της κεντροαριστεράς, την απόσταση από την αναδάσωση της Πάρνηθας με ελιές, την εισαγωγή του συστήματος του σταυρού στο ευρωψηφοδέλτιο και το σήμα που θα τους χαρακτηρίζει. Κάποιοι ήθελαν την ελιά, άλλοι πορτοκαλιές, ενώ μερικοί ήθελαν για σήμα κατατεθέν ένα πλυντήριο.

Με αγωνία πάντως παρακολουθεί πλέον τις εξελίξεις ο Λοβέρδος και η νέα Ελλάδα του. Ο υπουργός Υγείας της καρδιάς μας έχει βρεθεί αγκαλιά με τον Κουβέλη, σε συζητήσεις με το ΠΑΣΟΚ, ψηφίζει με την Νέα Δημοκρατία, ενώ πρόσφατα έβλεπε στον ύπνο του τους 58 να φωνάζουν ρυθμικά το όνομά του. Λογικά όπου να ‘ναι θα βγει και ραντεβού με τον ΓΑΠ.

Πάντως προς ανακούφιση όλων μας, οι 58 δεν διαλύονται. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπό τους θα είναι εδώ τριγύρω και θα κοιτάνε βιτρίνες. Παραστάσεις θα ξεκινήσουν ξανά την νέα σεζόν, ενώ ανοικτό αφήνουν το ενδεχόμενο για μια μικρή καλοκαιρινή περιοδεία. Το έργο “ο καραγκιόζης κι η ελιά”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.