Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΡΟΙΚΑΣ - ΥΠΕΚΑ...

Την επόμενη κίνηση του ΥΠΕΚΑ περιμένει η τρόικα καθώς δεν επετεύχθη συμφωνία στη σημερινή συνάντηση, αφού περιμένει  συγκεκριμένα κοστολόγια...
για τα μέτρα που είχε εξαγγείλει την προηγούμενη εβδομάδα, για τη διάσωση της βιομηχανίας.

Η ηγεσία του ΥΠΕΚΑ μετέφερε το επείγον της υπόθεσης, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει χρόνος για μετάθεση της εφαρμογής των μέτρων για το Σεπτέμβριο, ενώ υπογράμμισε ότι δεν υπάρχει δημοσιονομικό αποτύπωμα, δηλαδή ότι το πακέτο μέτρων δεν επηρεάζει τον προϋπολογισμό.

Στην αρχή, σύμφωνα με δηλώσεις ανώτατου αξιωματούχου, οι ελεγκτές της τρόικας ήταν εντελώς αρνητικοί, ειδικά για το μέτρο της διακοψιμότητας αλλά στη συνέχεια "μαλάκωσαν" και μένει τώρα να αποσταλεί το χαρτί και να οριστεί νέο ραντεβού.

"Συζητήσαμε όλα τα θέματα που σχετίζονται με το ενεργειακό κόστος της ελληνικής βιομηχανίας. Οι προτάσεις της κυβέρνησης είναι συμβατές με το Ευρωπαϊκό Δίκαιο και τις ανάγκες της εθνικής οικονομίας.

Στέλνουμε άμεσα όλη την τεκμηρίωσή μας, που βασίζεται σε αντικειμενικά στοιχεία, προκειμένου να παρθούν τα απαραίτητα μέτρα για τη στήριξη της απασχόλησης και των θέσεων εργασίας στην Ελληνική βιομηχανία, χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνση του κρατικού προϋπολογισμού", δήλωσε σχετικά ο υπουργός ΠΕΚΑ, Γιάννης Μανιάτης.
Πηγή : protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.