Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ 8 ΣΤΟΥΣ 10 ΕΛΛΗΝΕΣ


Περισσότερο, σκληρότερα, με επιπλέον καθήκοντα και σε βάρος της προσωπικής - οικογενειακής τους ζωής, εργάζονται σχεδόν 8 στους 10 Ελληνες φέτος, σε σύγκριση με το 2010. Η οικονομική κρίση έχει προκαλέσει επιβάρυνση στον...
εργασιακό χώρο της συντριπτικής πλειονότητας των ελληνικών επιχειρήσεων, σύμφωνα με παγκόσμια έρευνα που διεξήγαγε η εταιρεία Regus και η οποία αφορά το Δείκτη ισορροπίας επαγγελματικής-προσωπικής ζωής. Η έρευνα κατέγραψε τις απόψεις άνω των 16.000 εργαζομένων σε επιχειρήσεις που προέρχονται από την παγκόσμια βάση δεδομένων επαφών της Regus, σε περισσότερες από 80 χώρες. Σε ό,τι αφορά την Ελλάδα προκύπτει ότι:
Το 74% των ανθρώπων στον επιχειρηματικό κλάδο εργάζονται περισσότερες ώρες από ό,τι το 2010, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο παγκόσμιο μέσο όρο που ανέρχεται σε 59%.
Το 82% των εργαζομένων αναφέρουν ότι εν μέσω της κρίσης ανέλαβαν επιπλέον καθήκοντα, τα οποία δεν ανατέθηκαν αργότερα σε κάποιο νέο μέλος του προσωπικού.
Η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει την προσωπική και οικογενειακή ζωή των Ελλήνων εργαζομένων. Ο Δείκτης ισορροπίας επαγγελματικής-προσωπικής ζωής στην Ελλάδα είναι κατά 38 μονάδες χαμηλότερος (στις 86 μονάδες) από τον παγκόσμιο μέσο όρο των 124 μονάδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.