Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Φθαρμένοι και παρλαπίπες σέρνουν τον χορο..


Έχετε παρατηρήσει από ποιούς εκπροσωπείται η ΝΔ μετά την εκλογή Σαμαρά; Από Παναγιωτόπουλο, Μαρκόπουλο, Μιχαλολιάκο (της προεδρικής φρουράς) και από Παυλόπουλο, Χατζηδάκη, Δένδια (της καραμανλο -ντορικής πλευράς. Αυτοί εμφανίζονται στα τηλεοπτικά πάνελ και ο κόσμος, με το που τους βλέπει, κάνει ζάπινγκ και αλλάζει κανάλι!
Απορώ, λοιπόν, γιατί φίλοι νεοδημοκράτες αιφνιδιάζονται από τα γκάλοπ. Ούτε ένα νέο πρόσωπο δεν έχει εμφανιστεί, ούτε μια... νέα, σύγχρονη φωνή δεν έχει ακουστεί! Τα ίδια και τα ίδια από τους ίδιους παρλαπίπες! Οσο και αν πασκίζει ο Σαμαράς αποκλείεται να καταφέρει μόνος να αλλάξει την εικόνα. Μα, θα ρωτήσετε, ο ίδιος δεν έχει κάνει αυτή την επιλογή; Ακριβώς.
Δείχνει πολύ φοβισμένος και δεν αποφασίζει να ανοίξει το παιχνίδι σε νεώτερα στελέχη -και της πλευράς που δεν τον στήριξε. Ετσι, βέβαια, δεν πρόκειται να πάει μακριά. Αν παραμείνει η ίδια κατάσταση και τον Σεπτέμβριο, θα αρχίσουν τα όργανα στη ΝΔ.
Το παράδειγμα του ΠΑΣΟΚ τα λέει όλα: ο Παπανδρέου άλλαξε την εικόνα όταν σταμάτησε να φοβάται τους εσωκομματικούς αντιπάλους του και έβγαλε στην πρώτη γραμμή Ραγκούση -Παπακωνσταντίνου. Οσο είχε Αθανασάκη και Μαριλίζα, δεν μπορούσε να ορθοποδήσει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.