Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ...


Γράφουν οι "Αυτοδιοικητικοί Οννεδίτες"

Είμαστε προσφάτως «απόστρατοι» από την ΟΝΝΕΔ και τώρα ο καθένας στο Δήμο του με την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Όλοι υποψήφιοι με τα επίσημα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας. Τα όσα, όμως, συμβαίνουν αυτές τις ημέρες στην ΟΝΝΕΔ και έχουν να κάνουν και με την Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι πραγματικά εξοργιστικά.
Είναι προφανώς για μας που έχουμε παλέψει για μια ΟΝΝΕΔ πραγματικάανεξάρτητη, δυναμική χωρίς άνωθεν παρεμβάσεις, πράγματα αδιανόητα και εντελώς ντροπιαστικά. Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος, γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Ν.Δ., με ωμές και εκβιαστικές σε πολλές περιπτώσειςπαρεμβάσεις προσπαθεί να εξασφαλίσει υποστηρικτές για τον Κώστα Χατζή. Από προσωπική μας εμπειρία καταμαρτυρούμε ότι ο Μιχαλολιάκος πιέζει Δημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους για να στηρίξουν το Χατζή εκβιάζοντας τις περισσότερες φορές και το κομματικό χρίσμα. Όπως είναι φυσικό οι προσπάθειες του «Κένταυρου» Μιχαλολιάκου πέφτουν στο απόλυτο κενό. Το ότι ο Μιχαλολιάκος είναι γνωστός από το παρελθόν για αυτές τις παλιοκομματικές τακτικές είναι σε όλους γνωστό και δεν προκαλεί καμία εντύπωση. Ίσα ίσα επιβεβαιόνονται το πόσο τραγικός είναι.
Το μεγάλο στοίχημα, όμως, για όλους τους ενεργούς Οννεδίτες και τους μικρότερους ηλικιακά Δαπίτες είναι να καταδικάσουν στις 18 Απριλίου αυτές τις τακτικές και να τις αφήσουν οριστικά στο παρελθόν. Να δείξουν ότι δενχειραγωγούνται, ότι δεν κατευθύνονται από παράγοντες και μεσάζοντες. Άλλωστε πολύ ώριμα και δυναμικά κάποιος υποψήφιος εκφράστηκε δημοσίως για το συγκεκριμένο θέμα.
Οι Αυτοδιοικητικοί Οννεδίτες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.