Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Μίλησε αλήθεια;

Γράφει ο mitsos175

Θαύμα! Θαύμα της αγίας παντόφλας! Μίλησε άκουσα ο Καραμανλής. Όχι ο θείος, ο ανεψιός! Που πιο πιθανό ήταν να μιλήσει ο ιδρυτής της Νέας Δημοπρασίας, παρά ο "καταλληλότερος" πριν τον GAP.
Γιατί ο Κωστάκης έχει βάλει στοίχημα με τον Προκόπη ποιός θα κρατήσει περισσότερο χωρίς να μιλά. Κι ο Καραμανλής έχει βαλθεί να το κερδίσει, αφού ο νικητής θα φάει ένα κοπάδι πρόβατα. "Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς", αυτό το ρητό εφαρμόζει με θρησκευτική ευλάβεια. Γι αυτό ψήφισε τον Παυλόπουλο για Πρόεδρο, σκέφτηκε "δε μπορεί, μια δήλωση θα την κάνει".
Για να μιλήσει λοιπόν ο Καραμανλής πρέπει να έγινε κάτι πραγματικά τραγικό. Κάηκαν τα σουβλάκια; Δεν υπάρχει μουστάρδα, ούτε μαγιονέζα; Τι έκανε τον ηγέτη του σπληνάντερου να λύσει τη σιωπή του;


«Είναι παρανοϊκή ακόμη και η σκέψη για έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη». Μπα; Μόνο αυτό; Και που είπε ο ανεψιός αυτό, το "πρωτοφανές" για δεξιό πολιτικό, σχόλιο; Το "Έθνος" άκουσα το έγραψε! Α μάλιστα. Άκυρος ο συναγερμός. Ούτε καν να σχολιάσω δεν αξίζει. Σιγά μην άφηνε το κοκορέτσι, να κάνει δήλωση. Απλά "έτσουξε" κάποιο πρόστιμο ορισμένους και γράφουν ότι θέλουν. Αναφέρουν ονόματα για να δώσουν μεγαλύτερο βάρος. Κι από βάρος ο Κωστάκης, δόξα να χει η γαρδούμπα, έχει μπόλικο. Φυσικά κι αν μιλήσει ποτέ, αυτό θα πει, υπέρ της ΕΕ και του Μνημονίου.

Hello, ΝΔ είναι. Αλλά δεν τον παίρνει να πει κουβέντα. Γι αυτό κάνει "τουμπέκι ψιλοκομμένο".
Τι να μας πει; Πως επί κυβερνήσεων του προετοιμάστηκε το έδαφος για το μνημόνιο; Με τα μαγικά του Αλογοσκούφη; Που τίναξε το χρέος στον ουρανό; Να μας πει μήπως για τους κουμπάρους του; Τα δομημένα ομόλογα; Τα μυριάδες σκάνδαλα που έκαναν μπροστά στα μάτια του οι γαλάζιες ακρίδες, ενώ αυτός έπαιζε Playstation;

"Σεμνά και ταπεινά" συνέχισε τη διάλυση της οικονομίας με ακόμα μεγαλύτερους ρυθμούς, ώστε να έρθει μετά ο ΓΑΠ να μας πουλήσει το μνημόνιο. Δηλαδή να μας ξεκάνει εντελώς. Είναι τόσες πολλές οι ευθύνες του Καραμανλή, που δεν πρόκειται να βγάλει άχνα. Γιατί αν κάνει μια δήλωση, θα προκαλέσει. Και τόσο βλάκας δεν είναι. Αφού ξέρει ότι μετά θα αρχίσουμε τις ερωτήσεις. Πως αυξήθηκε το έλλειμμα, γιατί άφησε την οικονομία στα κακά της τα χάλια, αφού έβλεπε τι γίνονταν, γιατί έδινε δισεκατομμύρια στους Ολυμπιακούς, τι έγινε και δεν τιμωρήθηκαν τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ και τόσες άλλες "απορίες". Δεν τον συμφέρει να ανοίξει συζήτηση.

Όσο για τις φυλλάδες, πάντα τέτοια ευτράπελα. Πιστεύετε τώρα σοβαρά, πως θα βλάψετε έτσι το ΣΥΡΙΖΑ; Που ζείτε; Από ποιόν πλανήτη κατεβήκατε; Τι νομίζετε, ότι λέει ο κόσμος για τον Καραμανλή; Υπεύθυνο τον θεωρεί και αυτόν. Ποιός ψήφισε τα μνημόνια; Ποιός πήρε δανεικά από τοκογλύφους για να συντηρήσει τον κομματικό στρατό; Το ξέρει κι ο ίδιος: Έχασε με 11 μονάδες από το Γιωργάκη! Που σήμερα δεν είναι στη βουλή! Πήρε το χειρότερο ποσοστό κόμματος εξουσίας ΠΡΙΝ το μνημόνιο. Δεν έχετε την παραμικρή ιδέα, πόσο μας εξόργισε η πολιτική για να μείνουμε στο Ευρώ και να συνεχίσουμε να σας χαρτζιλικώνουμε.

Επειδή μαζεύει 10 χαχόλους ο άλλος, δεν σημαίνει τίποτα απολύτως. Ούτε τ' όνομα. Τα απανωτά χαστούκια που μας ρίξατε μας άνοιξαν τουλάχιστο τα μάτια. Ο κόσμος άλλαξε. Ούτε να ακούμε γι' αυτόν δεν θέλουμε. Χωνέψτε το όπως, χωνεύει το κατσίκι ο Κωστάκης. .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.