Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Δυο νέες δημοσκοπήσεις (Βίντεο)

Δυο νέες δημοσκοπήσεις που δημοσιεύονται στις αυριανές Κυριακάτικες εφημερίδες μας παρουσίασε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.
Η πρώτη είναι της εταιρείας Alco και δημοσιεύεται στο «Πρώτο Θέμα». Μας παρουσιάζει την  πλειοψηφία των ερωτώμενων, σε ποσοστό  50% να επιθυμεί το συμβιβασμό με τους δανειστές – τοκογλύφους του ελληνικού κράτους έναντι του 36% επιλέγει την ρήξη, ενώ σε περίπτωση αδιεξόδου των διαπραγματεύσεων το 51% επιλέγει η κυβέρνηση να χειριστεί το θέμα προφανώς κάνοντας υποχωρήσεις απ’ τις «κόκκινες γραμμές» της.

 Η επόμενη δημοσκόπηση που δημοσιεύεται στο «Βήμα της Κυριακής» παρουσιάζει την μεγάλη πλειοψηφία  των ερωτώμενων να θεωρεί ότι είναι καλύτερο για την χώρα να υπάρξει συμφωνία στις διαπραγματεύσεις ενώ το 23,2% θεωρεί ότι η ρήξη θα έχει καλύτερα αποτελέσματα.

Ως προς την πρόθεση ψήφου, σύμφωνα με τα ευρήματα της δημοσκόπησης που διενέργησε η εταιρία  Alco ο ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να προηγείται και να διευρύνει την διαφορά που είχε στις βουλευτικές εκλογές από την Ν.Δ ενώ το ΠΑΣΟΚ χαροπαλεύει για να αποκτήσει κοινοβουλευτική εκπροσώπηση.
Μοιράσου το :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.