Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

«ΣΚΑΣΜΟΣ ΑΝΤΩΝΑΚΗ»!

Tου ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΗΛΑΚΑ*
Απόλυτα αδύνατος αποδεικνύεται  ο συμβιβασμός του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με την πολιτική πραγματικότητα. Αδυνατώντας να κατανοήσει τους λόγους της συντριβής του και σε μια προσπάθεια να διατηρηθεί στην ηγεσία του κόμματος που οδήγησε στην ήττα,  ο πρώην πρωθυπουργός   εξακολουθεί να ποντάρει στηναποτυχία της κυβέρνησης  και στην κινδυνολογία περί καταστροφής (της κατεστραμμένης από τον ίδιο και τις συγκυβερνήσεις του με το ΠΑΣΟΚ) χώρας.
Έτσι λοιπόν, ο Αντώνης Σαμαράς  αυτό που διαπίστωσε από τη συνέντευξη του πρωθυπουργού  Α. Τσίπρα στον eniko  ήταν  ότι επίκειται « ή κωλοτούμπα ή δημοψήφισμα για δραχμή». Νωρίτερα, σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης έκανε λόγο για «απόλυτο φιάσκο ή ολοκληρωτική καταστροφή». Και χρησιμοποίησε σχεδόν ακριβώς τα ίδια λόγια με τον πρόεδρο του κόμματος: «Αφού μάθαμε ότι η «περήφανη διαπραγμάτευση» ήταν όλη λάθος, αφού ξεχάστηκαν οριστικά η κατάργηση του μνημονίου, η διαγραφή χρέους, η κατάργηση του ΕΝΦΙΑ και η αύξηση του αφορολογήτου, τελικά ομολογούν ότι οδηγούνται είτε σε «κωλοτούμπα» είτε σε δημοψήφισμα για δραχμή».

Πέρα από όποιες διαφωνίες ή επιφυλάξεις διατηρεί κανείς σχετικά με την τακτική και τους στόχους τηςκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, έχουμε την εντύπωση ότι η συντριπτική πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας συμφωνεί τουλάχιστον σε κάτι που έχει να κάνει με τους προηγούμενους «αντωνάκηδες» που κυβέρνησαν τον τόπο. Και αυτό το κάτι μπορεί να συνοψιστεί σε μια φράση: «Σκασμός εσύ Αντωνάκη»…

*Πηγή: www.imerodromos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.