Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Ο Βαρουφάκης, 1,30 νύχτα Παρασκευής μόνος στην Αμαλίας με μια βαλίτσα!

Tο περιστατικό είναι πραγματικό, με πρωταγωνιστή τον Μάριο, φίλο μας και φίλο του μπλογκ. Αυτόπτης έτερος φίλος και συνεργάτης αυτής της διαδικτυακής σελίδας. Βράδυ Παρασκευής, ξημερώματα Σαββάτου, μιάμιση ώρα μετά τα μεσάνυχτα. Ο φίλος οδεύει με το αυτοκίνητό του στη λεωφόρο Αμαλίας. Στο ύψος της ρωσικής εκκλησίας, περίπου, αναγνωρίζει τον Γιάνη Βαρουφάκη να περπατάει στο πεζοδρόμιο σπρώχνοντας μια βαλίτσα με ροδάκια. Φοράει το πολυσυζητημένο Μπέρμπερι και μιλάει στο κινητό. Ο φίλος, άκρως επικοινωνιακός τύπος, δεν χάνει...
την ευκαιρία. Σταματάει μερικά μέτρα πιο μακριά για να μην το φοβίσει, βγαίνει και του μιλάει:

«Σε βλέπω προβληματισμένο», του λέει ο Μάριος (αυτό βρίσκει πιο πρόχειρο ή για να... τσιμπήσει πληροφορία λόγω δημοσιογραφικής ιδιότητας) κι ο Βαρουφάκης του δείχνει με το δάχτυλο ότι απλώς μιλάει στο χαντς φρι. «Πάνε όλα καλά;», είναι η επόμενη ερώτηση του Μαρίου όταν τελειώνει το τηλεφώνημα. Ο Βαρουφάκης απαντάει καταφατικά.

Στο μεταξύ ο φίλος τον έχει πλησιάσει και του απλώνει το χέρι για χειραψία. Ο υπουργός ανταποκρίνεται και καληνυχτίζονται. «Γερά, μην κάνεις πίσω», λέει ο Μάριος και ο Βαρουφάκης χαμογελάει με συγκατάνευση.

Λεπτομέρεια και εικασία: Ο υπουργός Οικονομικών μένει κάπου στου Φιλοπάππου. Προφανώς είχε γυρίσει από το αεροδρόμιο και πήγαινε με τα πόδια σπίτι του μετά από το στρες έντονων ημερών. Η απλότητα στην εξουσία...

Λεπτομέρεια 2 (από άλλη μαρτυρία φίλου): Στις προάλλες, που γέμισε έξω από το σπίτι τού Δραγασάκη (κάπου στα ψηλά της Κυψέλης) αυτοκίνητα για μίτινγκ πριν από το κυβερνητικό συμβούλιο, και για το οποίο δεν υπήρχε καμιά δημοσιότητα, ο Βαρουφάκης έφτασε μόνος με μηχανή, κράνος και σακίδιο στην πλάτη.
Από harddog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.