Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Καθαρές κουβέντες

Γέλασα πολύ με το νέο μασκαραλίκι του ΠΑΣΟΚ και τη μετάλλαξη του από «Ελιά» σε «Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη», κυρίως για το βασικό μότο της παρέας του Βενιζέλου: Καθαρές κουβέντες! Μέσα στο όλο κλίμα γενικευμένης κατάθλιψης – που πολύ κακώς υπάρχει και που θα πρέπει να το αλλάξουμε – το ΠΑΣΟΚ καταφέρνει και τώρα να μας χαρίζει ευχάριστες στιγμές με τα καραγκιοζλίκια του. Καθαρές κουβέντες λοιπόν… δηλαδή λιτότητα για πάντα, Σαμαράς τουλάχιστον μέχρι την άνοιξη του 2016 και πάνω απ’ όλα άντε γαμήσου εργατιά! Εντάξει, μικρή σημασία έχουν όλα αυτά καθώς αφορούν μία… παράταξη που...
θα δώσει την εκλογική μάχη απέναντι στο «Ποτάμι» του Σταύρου –καλησπέρα, καλησπέρα -  Θεοδωράκη.

Παρόλα αυτά αξίζει να δούμε γιατί το ΠΑΣΟΚ επέλεξε αυτές τις… καθαρές κουβέντες. Προφανώς υπονοεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, που εκλογικά πλέον κυριαρχεί στο δημοκρατικό και προοδευτικό χώρο, δεν λέει καθαρές κουβέντες, λέει ψέματα για τ’ ότι μπορεί να σταματήσει η βύθιση των πολλών καλών ανθρώπων στη φτώχεια και την απελπισία, κρύβει αλήθειες για την αδυναμία της ελληνικής πλευράς να προχωρήσει σε οποιαδήποτε είδους διαπραγμάτευση για τις δανειακές συμβάσεις, κοροϊδεύει τον κόσμο όταν υποστηρίζει ότι εντός ευρωζώνης μπορούν να εφαρμοστούν αντινεοφιλελεύθερες πολιτικές. Οι… καθαρές κουβέντες του ΠΑΣΟΚ, που εμφανώς δεν έχει πλέον κανένα λόγο ύπαρξης, έχουν αξία μικρότερη από αυτή ενός πτυελοδοχείου.

Βέβαια για την απ’ εδώ πλευρά έχει σημασία ο ΣΥΡΙΖΑ να λέει καθαρές κουβέντες και η λογική του προγράμματος της Θεσσαλονίκης, αυτό που παρουσίασε ο Τσίπρας στη ΔΕΘ, θα πρέπει να κυριαρχήσει απόλυτα και σε όλα τα επίπεδα απέναντι στο… συνδικαλισμό νυν και wannabe βουλευτών. Νομίζω πως όποιος έχει βρεθεί σε νοσοκομείο σε μέρα εφημερίας μπορεί να καταλάβει ότι προτεραιότητα έχει αυτός που έρχεται από τροχαίο με τον προφυλακτήρα σφηνωμένο στο κεφάλι και όχι ο άλλος που έκοψε το δάχτυλο του πλένοντας ποτήρια. Και μην ξεχνάς, κλωτσιές στην κατάθλιψη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.