Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

«Μπουρλότο» του Γιωργάκη!

Tον έκαψε τον Βενιζέλο ο Γιωργάκης! Του ζήτησε γραπτά «έκτακτο και ανοιχτό συνέδριο του ΠΑΣΟΚ» και «αμέσως μετά το συνέδριο εκλογή νέου προέδρου από τη βάση»! Πρόσθεσε μάλιστα ότι το συνέδριο πρέπει να γίνει «με ανοιχτό μητρώο, για να δοθεί η δυνατότητα συμμετοχής σε όλους όσους ενδιαφέρονται», διευκρινίζοντας πως αυτό σημαίνει «είτε είναι στο ΠΑΣΟΚ σήμερα είτε δεν είναι»!

Πάρτε νερό και βρέξτε τον τον Βενιζέλο! Πώς να εκλεγεί «πρόεδρος από τη βάση» ο άνθρωπος που μισεί όλη η Ελλάδα; Λογικό είναι να προτιμήσει...
την τακτική του «στρίβειν διά του αρραβώνος». Γι’ αυτό και απάντησε αγέρωχα: «Το πλαίσιο μέσα στο οποίο κινείται το ΠΑΣΟΚ (…) δεν θα επιτρέψουμε να το διαταράξει κανείς» διακήρυξε μέσω του Γραφείου Τύπου της Χαριλάου Τρικούπη. «Το ΠΑΣΟΚ δεν δικαιούται με κινήσεις μίζερης εσωστρέφειας να προκαλεί αβεβαιότητα και αστάθεια» προσθέτει η ανακοίνωση αυτή.

«Θα τρίβουν τα μάτια τους όσοι νομίζουν ότι η Δημοκρατική Παράταξη που ονειρεύτηκε ο Ανδρέας Παπανδρέου μπορεί να πεθάνει ή να χάσει το ρόλο της» δήλωσε επιπλέον ο Ευάγγ. Βενιζέλος, μιλώντας στη Γουμένισσα του Κιλκίς, όπου μετά κόπων και βασάνων είχε κατορθώσει να μαζέψει κάποιους εναπομείναντες οπαδούς του ΠΑΣΟΚ.

Εμφύλιος πόλεμος δηλαδή ανάμεσα στο γιο του Ανδρέα Παπανδρέου, που μισεί θανάσιμα το ΠΑΣΟΚ, και τον Βενιζέλο, ο οποίος εμφανίζει την πολιτική του διάλυσης του Κινήματος ως συνέχεια της πολιτικής του… Ανδρέα! Θα έχει σίγουρα μεγάλο ενδιαφέρον αυτή η αναμέτρηση – για να μην πούμε ότι θα έχει τρελή πλάκα! Στάχτη και μπούρμπερη να το κάνουν το ΠΑΣΟΚ! Κι εμείς μαζί τους!

Από prin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.