Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Το Παίδων στη Γάζα αιμορραγεί

Δραματική έκκληση για ενίσχυση του νοσοκομείου Παίδων στη Γάζα το οποίο αιμορραγεί από τις ελλείψεις, ενώ τα θύματα της ισραηλινής επίθεσης αυξάνονται λεπτό προς λεπτό
Το βράδυ της Πέμπτης 24 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε επίθεση με οβίδα από ισραηλινό τανκ στο μοναδικό Νοσοκομείο Παίδων της Γάζας, το Νοσοκομείο Αλ Ντουρά. Από το ισραηλινό χτύπημα σκοτώθηκε ένα μικρό παιδί ηλικίας 2,5 ετών, ο Ιμπραήμ αλ Σεΐκ Ομάρ και τραυματίστηκαν άλλα 30 άτομα.
Το Νοσοκομείο Παίδων Μοχάμεντ Αλ Ντουρά έχει πάρει το όνομά του από τον μικρό Παλαιστίνιο Μοχάμεντ Αλ Ντουρά (Muhammad al-Durrah), ο οποίος κατά τη διάρκεια της δεύτερης Ιντιφάντα βρέθηκε μαζί με τον πατέρα του στο στόχαστρο ισραηλινών ελεύθερων σκοπευτών οι οποίοι τον σκότωσαν εν ψυχρώ, ενώ το περιστατικό καταγράφηκε σε κάμερα και είχε συγκλονίσει τότε όλον τον κόσμο.
Με αφορμή το τραγικό περιστατικό της νέας ισραηλινής επίθεσης, η πρωτοβουλία «Ένα Καράβι για τη Γάζα» απευθύνει έκκληση για συγκέντρωση οικονομικής ενίσχυσης η οποία θα διατεθεί για τις ανάγκες του νοσοκομείου Παίδων στη Γάζα.
Η ημερομηνία λήξης της συγκέντρωσης χρημάτων και η παράδοση της οικονομικής ενίσχυσης στο Νοσοκομείο θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα της Πρωτοβουλίας «Ένα Καράβι για τη Γάζα».
Τα στοιχεία του λογαριασμού που έχει ανοιχτεί για την συγκέντρωση της οικονομικής ενίσχυσης:
Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας
Αρ. λογαριασμού: 129/342210-08
IBAN: GR22 0110 1290 0000 1293 4221 008
SWIFT [BIC]: ETHNGRAA
Υπεύθυνος της Συλλογής Οικονομικής Ενίσχυσης για το νοσοκομείο Αλ Ντουρά (στο όνομα του οποίου έχει ανοιχθεί ο τραπεζικός λογαριασμός): Πέτρος Στεργίου, μέλος της εκτελεστικής γραμματείας της Πρωτοβουλίας «Ένα Καράβι για τη Γάζα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.