Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Θαύμα θαύμα! Ο Σαμαράς υπάρχει και μιλάει! Δεν είναι μύθος! Εμφανίστηκε και δήλωσε: ΝΑΙ σε όλα!


Μετά από  αρκετούς μήνες εξαφάνισης και αφωνίας, εμφανίστηκε και μίλησε ο Αντώνης  Σαμαράς. Τελευταία φορά εμφανίστηκε  λίγο πριν τα Χριστούγεννα, τώρα ξανά λίγο πριν το Πάσχα, καλό Δεκαπεντάυγουστο θα ξανακούσουμε τη φωνή του να μιλά στο Λαό της χώρας του. Όχι της Ελλάδας, της χώρας που νομίζει ο ίδιος ότι ζει.
Παρόλο που όλοι πίστευαν ότι  εδώ και μήνες ο Αντώνης  είχε εξαφανιστεί από προσώπου γης  και ενώ οι όλοι συμφωνούσαν ότι δεν υπάρχουν ελπίδες να ξαναμιλήσει το θαύμα έγινε!

Όχι μόνο εμφανίστηκε, ο εξαφανισμένος Αντώνης Σαμαράς, με μορφή ανθρώπου αλλά μίλησε κιόλας. Μόλις συνέβη αυτό οι πιστοί έσπευσαν να προσκυνήσουν στο Μέγαρο Μαξίμου, κάνοντας λόγο για «θαύμα θαυμάτων».
Κατά δεκάδες χιλιάδες συρρέουν από το μεσημέρι οι πιστοί στο Μέγαρο Μαξίμου για να δουν από κοντά  το μεγαλύτερο θαύμα που έγινε στη χώρα από την εποχή της  «Αγίας Αθανασίας» του Αιγάλεω που  θεράπευε τους πάντες και κυρίως ξαλάφρωνε  τις τσέπες τους και τα οικόπεδά τους!
Ο Αντώνης εμφανίστηκε ολοζώντανος και ομιλητικότατος στο κρατικό κανάλι σε μαγνητοσκοπημένο μήνυμά του  απευθυνόμενος στον Ελληνικό Λαό αλλά και τη Γερμανική κυβέρνηση.
Μιλούσε επί  δέκα λεπτά ακατάπαυστα και μίλησε για τα πάντα. Ένα μικρό προβληματάκι βέβαια υπήρξε γιατί ενώ ανέφερε συνεχώς την Ελλάδα, αυτά που έλεγε αφορούσαν άλλη χώρα! Δεν πειράζει όμως. Μόνο και μόνο που έγινε το θαύμα και ο Αντώνης εμφανίστηκε και μίλησε είναι πάνω από κάθε μικρή λεπτομέρεια που μπορεί να επισκιάσει το μεγάλο γεγονός.
Αντώνη δε χρειάζεται να ταλαιπωρείσαι. Έχασες πολύτιμο χρόνο αφιερώνοντας δέκα λεπτά, για να πεις κάτι το οποίο, θα μπορούσες να πεις σε λίγα δευτερόλεπτα με πέντε λέξεις: «ΝΑΙ σε όλα φράου Άνγκελα» τόσο απλά…
Ξεπέρασε εαυτόν ο φίλτατος Πρωθυπουργός σήμερα. Έδειξε για ακόμη μία φορά ότι η Γερμανία διατάσει και αυτός εκτελεί ασμένως της εντολές των μισάνθρωπων του Γερμανικού επεκτατισμού… Εύγε Αντώνη, άξια η θέση που κατέλαβες…
Επικοινωνεί με το λαό μέσω μαγνητοσκοπημένων μηνυμάτων, με τους δημοσιογράφους με διαρροές από τα μουχλιασμένα υπόγεια του Μαξίμου, και με τη Γερμανική πολεμική μηχανή μέσω γονυπετών υποκλίσεων.
Υ.Γ. Η Ε.Ε. και το ΔΝΤ διέκοψαν την πληρωμή υπερωριών στα μέλη της τρόικα στην Ελλάδα. Αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά σε όποια χώρα και εάν έχουν γαντζώσει τα νύχια τους. Αιτία της μείωσης των εισοδημάτων των κ.κ. Τόμσεν, Τράα, Μαζούχ κ.τ.λ. η γνωστή υποτέλεια της Ελληνικής κυβέρνησης. Η ΕΕ και το ΔΝΤ δεν έβρισκαν κάποιον λόγο πληρωμής υπερωριών καθώς μέσα σε λίγα λεπτά, σε ότι απαιτούσαν οι τροικανοί από την κυβέρνηση, Σαμαράς, Βενιζέλος, Κουβέλης και Στουρνάρας με μια φωνή απαντούσαν: ΝΑΙ σε όλα!!!
* Ο Στάθης Διομήδης είναι αρθρογράφος, με σπουδές στον Ευρωπαϊκό πολιτισμό, εθελοντής διασώστης, αλλά και συντονιστής της εθελοντικής ομάδας ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.