Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΕΤΑΛΛΩΡΥΧΩΝ ΛΑΡΚΟ “Ο ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ”

Αρ .πρωτ  37
Νέο  Κόκκινο  25/4/2013

                     ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

                          
Συναδέλφισσες & Συνάδελφοι, 
 
Μετά από επίμονες προσπάθειες καταφέραμε να δούμε τον  πρόεδρο της εταιρίας κύριο Μπομπή.
Τον ενημερώσαμε για όλα τα σοβαρά προβλήματα του  Μεταλλείου μας και ιδιαίτερα για την εξόρυξη παραγωγής.
Του εξηγήσαμε ότι κάποιες ενέργειες έπρεπε να έχουν γίνει  ήδη από χθές, και αν συνεχίσουμε έτσι θα μείνουμε εκτός  ετήσιας παραγωγικής διαδικασίας για πρώτη φορά στη  ιστορία του Μεταλλείου μας.
Ο Πρόεδρος από την μεριά του μας καθησύχασε και μας  είπε θα γίνει ότι είναι δυνατόν να λυθούν τα προβλήματα μας.
 
Συναδέλφισες & Συνάδελφοι,
 
Εμείς δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν έχουμε δει να γίνεται  απολύτως τίποτα στο χώρο του Μεταλλείου μας και  γενικότερα στα Μεταλλεία.
Έχουμε αρχίσει να ανησυχούμε ιδιαίτερα για τον τρόπο  λειτουργίας της εταιρίας.
Αν συνεχιστεί η αδιαφορία σας και η μη λήψη  αποφάσεων  για το Μεταλλείο μας δυστυχώς οδηγείτε με μαθηματική  ακρίβεια τα Μεταλλεία και την εταιρία στο κλείσιμο.
 
Κύριε Πρόεδρε,
Μήπως  ο  σκοπός  σας  είναι  αυτός;;;;;;;;;;
η  Μήπως οι εντολές που εχετε πάρει;;;;;;;;;;;;
Γνωρίζετε ότι ακυρώνονται παραγγελίες και γιατί;;;;;;;;;
Αν  δεν  είναι  έτσι  τότε  πέστε  μας  της  λύσεις  που  προτείνεται  για  την  λειτουργία  του  Μεταλλείου  μας,  Σήμερα  και  όχι  αύριο  γιατί  θα  είναι  αργά  για  όλους  μας.
Η  ακούτε τα παπαγαλάκια που σας λένε να κάνετε  εισαγωγή  Μεταλλεύματα  από το  εξωτερικό. ( το μισό καράβι  νερό και  το μισό άχρηστο Μετάλλευμα  ).

Τα εισαγόμενα μεταλλεύματα είναι ακατάλληλα για κατεργασία από τον εξοπλισμό της ΛΑΡΚΟ. Μπορούν να αναμειχθούν μόνο σε ποσοστό 15-20% με τους εγχώριους λατερίτες.  

Σας ενημερώνουμε ότι τα τελευταία χρόνια η εταιρία  λειτουργεί με τα δικά της ΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑΤΑ, και ότι την  εισαγωγή μεταλλευμάτων την έχουμε πληρώσει πολύ  ακριβά.
Σας ενημερώνουμε επίσης αν δεν σας έχουνε   ενημερώσει ότι το  2010 - 2011 - 2012 ήταν από τις  καλύτερες  χρονιές της εταιρίας από πλευράς  παραγωγικής  διαδικασίας με  τα  μεταλλεία  τα  δικά της  και  όχι  τα  εισαγόμενα.

Ας σταματήσουν τα παπαγαλάκια με τους παχυλούς  μισθούς  και  ας  ασχοληθούν  με τα δικά μας κοιτάσματα που  είναι  τα  μόνα ενδεδειγμένα  και  κατάλληλα  για  την  καλή  λειτουργία  του  εργοστασίου.

Κύριε  Πρόεδρε,
Σας καλούμε έστω την ύστατη τούτη ώρα να  αναλογιστείτε  της  ευθύνες  σας .
Aν δεν πάρετε άμεσα μέτρα θα χρεωθείτε για  ότι συμβεί  στο μέλλον .
Οι εργαζόμενοι δεν  ζητάμε  τίποτα  λιγότερο  και  τίποτα  περισσότερο  από το να σεβαστείτε της δεσμεύσεις  σας  που  δώσατε  με  έργα  και  όχι  με  λόγια.

Υ. Γ.:  Ζητάμε άμεσα συνάντηση για να μας  ενημερώσετε για της ενέργειες που έχετε  κάνει  για  τα  καυτά  θέματα   του  Μεταλλείου  μας.
 
Για  το  Δ.Σ

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ              Ο  Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Φουρτάκας  Ιωάννης             Γκάτσος  Αθανάσιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.