Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Τσίρκο "η Ελλάς"


Άλλη μια μεγάλη νίκη πέτυχε η συγκυβέρνηση της τρόικας εσωτερικού, με "πρωθυπουργό" τον Σα(χλα)μαρά. Ακόμα και  οι τροϊκανοί υπάλληλοι που συνομιλούν με την "κυβέρνηση", έσπευσαν να συγχαρούν τον "πρωθυπουργό" για τη μεγάλη επιτυχία να μετατρέψει τη χώρα σε τσίρκο.

Γιατί τί άλλο από τσίρκο είναι μια χώρα που εμμέσως νομιμοποιεί για πολλοστή φορά τα χιλιάδες αυθαίρετα κτίσματα που υπάρχουν στη χώρα, με την καταβολή 500 ευρώ; Που προκειμένου να...
εισπράξει χρήματα, κλείνει άλλη μια φορά τα μάτια σε αυτούς που έχουν παρανομήσει. Και τους λέει "δώστε μου λίγα χρήματα - 500 ευρώ λένε οι πληροφορίες - και δεν θα σας ξαναενοχλήσω. Δεν θα ξαναενοχλήσει ανθρώπους που έχτισαν όπου ήθελαν. Και αν πρόκειται για φτωχούς ανθρώπους που δεν είχαν "πού την κεφαλήν κλίναι", να το καταλάβω, να δείξει το κράτος κατανόηση.

Όταν όμως πρόκειται για επαύλεις μέσα σε δάση, ή πισίνες σε μέρη όπου απαγορεύονται, όπως του Παπακωνσταντίνου στη Σέριφο, είναι εξοργιστικό να δίνεται σε αυτούς τους "κυρίους" η δυνατότητα να γλιτώσουν τις συνέπειες και τα πρόστιμα με 500€.

Να δω και τον Λάτση να γλιτώνει την κατεδάφιση του αυθαιρέτου MALL με ένα 500σάρικο και θα κάνω δώρο στην "κυβέρνηση" την καμπάνια για το τσίρκο "η ΕΛΛΑΣ"...  Αν δε κάνει και περιοδείες στο εξωτερικό, προβλέπω σύντομα και τη δραστική μείωση του χρέους.

Από swell-swell μέσω paganeli μοντάζ Wonder Jlaw 2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.