Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Σαμαράς:"Ο Θεός μου ζήτησε να σας γαμήσω"


Σαμαράς:

Συγκλονιστικά τα στοιχεία της έρευνας για τα ποσοστά των θυμάτων σχολικού εκφοβισμού στη χώρα μας. Τουλάχιστον ένας στους τρεις μαθητές, έχει πέσει θύμα bullying. Τα στοιχεία έφτασαν στα αυτιά του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στους δρόμους του μαύρου χρυσού.

Ο Έλληνας ηγέτης δήλωσε: 

"Παρά τις προσπάθειες που κάνουμε, τα ποσοστά παραμένουν ιδιαίτερα χαμηλά. Με τις μεταρρυθμίσεις που κάναμε, βάλαμε τη βία σε κάθε ελληνικό νοικοκυριό. Από εκεί και πέρα, είναι θέμα των γονιών να ξεσπάσουν στα παιδιά τους και αυτά με τη σειρά τους σε άλλα παιδιά στα σχολεία. Ας μην τα περιμένουμε όλα από το κράτος.

Δεν πρέπει να δαιμονοποιούμε τη βία. Σήμερα, στο Κατάρ, μίλησα με το Θεό. Μου μίλησε για τη θυσία του Ισαάκ που επέβαλλε στον Αβραάμ γιατί ένιωθε ανασφαλής, για τον κατακλυσμό που έστειλε όταν ξύπνησε με νεύρα, για το στοίχημα που έβαλε με το Σατανά και γάμησε τα πρέκια του Ιώβ, για τις πληγές που έστειλε στην Αίγυπτο, για τις εντολές που έδωσε στον Ιησού του Ναυή να σφάξει εκατοντάδες χιλιάδες γυναικόπαιδα κατά την σφαγιαστική εκστρατεία των Εβραίων κτλ" 


Εντάξει αδέρφια, ατυχία. Πέσαμε πάνω στο σχέδιο του Θεού, ούτε οι πρώτοι, ούτε οι τελευταίοι είμαστε.

Τα "συγκλονιστικά" αποτελέσματα στην καταπολέμηση της σχολικής βίας, από τις "συγκλονιστικές" πολιτικές που εφαρμόζονται στην Ελλάδα, θα τα δούμε στο άμεσο μέλλον. 

Η πρώτη μορφή βίας, είναι πάντα η βία της εξουσίας. Η δεύτερη είναι η βία της μαλακίας.

Καλά σαράντα.


Η δήλωση του Αντώνη Σαμαρά δεν είναι αληθινή. Όπως και οι δηλώσεις που βλέπετε στην τηλεόραση δηλαδή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.