Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Άθλιοι, η μέση Ελληνική Οικογένεια έχει ήδη χρεοκοπήσει!



Γράφει ο Δευκαλίωνας
http://stoxasmos-politikh.blogspot.gr/

Στον χθεσινό Δευκαλίωνα αναφερθήκαμε στην ανάγκη να υπάρξει το ατσάλινο χέρι που θα σηκώσει την πατρίδα από το τέλμα που βρίσκεται σήμερα. Θα πρέπει σε αυτό το σημείο να τονίσουμε ότι όταν μιλάμε για το ατσάλινο χέρι δεν υπονοούμε επ’ ουδενί τον ισχυρό άντρα των αυταρχικών καθεστώτων. Εννοούμε αυτόν τον ιστορικό ηγέτη που θα αρθεί στο ύψος των περιστάσεων, θα εμπνεύσει και θα καθοδηγήσει τον πατριωτικό-δημοκρατικό αγώνα που θα έχει στόχο να...
απαλλάξει την χώρα από τον μνημονιακό βραχνά. Ένας πατριώτης-δημοκράτης ηγέτης δεν μπορεί να είναι ένας δικτάτορας.
Ένας πατριώτης-δημοκράτης ηγέτης δεν μπορεί να είναι φασίστας. Ένας πατριώτης-δημοκράτης ηγέτης θα σέβεται ιδεολογίες, ιστορική μνήμη και παραδόσεις.
Αυτά για να τελειώνουμε με τους γκαιμπελίσκους του Μαξίμου που αμέσως έσπευσαν να μας κολλήσουν την ετικέτα του ακροδεξιού. Στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας βρήκαν στέγη και προστασία οι ακροδεξιοί, οι παρ’ ολίγον και τέως χρυσαυγίτες.
Είναι βέβαιο ότι η ιστορία θα γεννήσει αυτόν τον ηγέτη. Πάντα στις ιστορικές καμπές ξεπετάγεται αυτός ο άνθρωπος που εμπνέει και καθοδηγεί τις μάζες. Ο Μιλτιάδης, ο Λεωνίδας και ο Θεμιστοκλής έμπνευσαν και καθοδήγησαν τους Έλληνες εναντίον των Περσών. Ο Ιουστινιανός και ο Ηράκλειος έμπνευσαν και καθοδήγησαν τους Βυζαντινούς. Ο Ροβεσπιέρος κι ο Μαρά έμπνευσαν και καθοδήγησαν τους Γάλλους επαναστάτες. Ο επαναστάτης Λένιν οργάνωσε και καθοδήγησε την μεγάλη Οκτωβριανή Επανάσταση, ενώ ακόμα και ο αμφισβητούμενος Στάλιν ηγήθηκε του μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου που συνέτριψε τον ναζισμό.
Όμως «οι καιροί ου μενετοί»… η χώρα βρίσκεται μπροστά σε ένα θανάσιμο κίνδυνο. Η στήλη πολλές φορές έχει υποστηρίξει την άποψη ότι ο επικείμενος χειμώνας, ο χειμώνας του 2012 θα μοιάζει σε πολλά με τον χειμώνα του 1942. Τα πρώτα δείγματα τα έχουν ήδη πάρει όλοι οι Έλληνες: Ελλείψεις σε φάρμακα.
Ήδη τα εναπομείναντα μηνιαία εισοδήματα της μέσης Ελληνικής Οικογένειας δεν αρκούν για να καλύψουν ταυτόχρονα τις υποχρεώσεις της οικογένειας προς τις φορολογικές αρχές και τις πληρωμές σε ΔΕΚΟ. Σε απλά λόγια δεν περισσεύουν χρήματα για τροφή, ρούχα και πετρέλαιο για τον χειμώνα που έρχεται. Εκεί φτάσαμε. Και τολμούν οι αγύρτες να εκβιάζουν ακόμα και σήμερα τους Έλληνες:
Αν δεν εφαρμόσουμε τα μέτρα τότε δεν πάρουμε την δόση και θα χρεοκοπήσουμε.
Άθλιοι, η μέση Ελληνική Οικογένεια έχει ήδη χρεοκοπήσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.