Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Ανοιχτή επιστολή στους αρχηγούς των κομμάτων

Τετραετία 2012-2016 για την Ελλάδα.
20121017-011743.jpgΠαρακολουθώντας από τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο τις δηλώσεις και τα έργα των αρχηγών των κομμάτων, μελών της Κυβέρνησης αλλά και Βουλευτών, καταλαβαίνεις γιατί έχει οδηγηθεί ο Ελληνικός Λαός στον απόλυτο εξευτελισμό, στην πείνα, στη δυστυχία, στις χιλιάδες δολοφονίες.
Βλέπουμε την ΤΡΟΪΚΑ εσωτερικού να χρειάζεται πάνω από δύο μήνες για να μεταφράσει την εντολή της ΤΡΟΪΚΑ εξωτερικού για την εφαρμογή ενός παράλογου πακέτου μέτρων εναντίον της Κοινωνίας των Εντίμων.
Βλέπουμε τους μνημονιακούς Βουλευτές να εκτελούν
με ένα απίστευτο κυνισμό, με ένα
απίστευτο σαδισμό την εντολή Γενοκτονίας του Ελληνικού λαού.
Πως την καταντήσατε έτσι μωρέ την Ελλάδα; Δεν ντρέπεστε λίγο; Λίγη τσίπα δεν υπάρχει;
Είπαν :
«Η πιο καταστροφική οπισθοδρόμηση που θα γυρίσει την Ελλάδα πίσω στις δεκαετίες του 1950 και 1960 αν εφαρμοστούν τα νέα μέτρα της ΤΡΟΪΚΑ». Επικρίνοντας τον παραλογισμό των μέτρων που όπως είπε δεν θα πρότεινε κανείς λογικός άνθρωπος , παρέπεμψε στο αποκαλούμενο «Παράδοξο της λιτότητας» το οποίο είναι γνωστό ότι αφαιρεί από το κράτος τη δυνατότητα να λειτουργήσει, χειροτερεύοντας τη δική του οικονομική κατάσταση. Στέφαν Σουλμαΐστερ οικονομολόγος του ινστιτούτου οικονομικών της Αυστρίας.
«Το να λες, όμως ότι πρέπει να γίνουν θυσίες, επειδή τις ζητά η Ευρώπη , είναι το χειρότερο πράγμα που μπορεί, να κάνει , ένας πολιτικός, διότι με τον τρόπο αυτό, καταστρέφει κυνικά και με επίγνωση, την εμπιστοσύνη των πολιτών». Μάριο Μόντι Πρωθυπουργός Ιταλίας.
«Η χώρα που γέννησε την Ήπειρο πληρώνει το τίμημα του πιο ηλίθιου οικονομικού πειράματος στη σύγχρονη ιστορία». Άρθρο της Βρετανικής Εφημερίδας independent.
Κυρίες, Κύριοι Βουλευτές. Το χάσατε το παιγνίδι.
Η μόνη ελπίδα του Ελληνικού Λαού, αλλά και του Πολιτικού Συστήματος, είναι να προχωρήσετε, στη συγκρότηση Πολιτικού Συμβουλίου των Αρχηγών των Κομμάτων για την τετραετία 2012-2016.
Έργο του Πολιτικού Συμβουλίου των Αρχηγών θα είναι η επεξεργασία των προτάσεων των Βουλευτών, της Πανεπιστημιακής Κοινότητας, του Επιχειρηματικού Κόσμου, του Ελληνικού λαού και να τις προωθεί στη Βουλή με τη μορφή Νομοσχεδίων για ψήφιση.
Τα δύο πρώτα Νομοσχέδια πού πρέπει να κατατεθούν είναι :
Α’ Νομοσχέδιο : Ρύθμιση του Εξωτερικού Δημόσιου Χρέους της Πατρίδας μας.
Κυρίες, Κύριοι Βουλευτές.
Είναι γνωστό ότι η κρίση χρέους , δεν ξεπερνιέται με νέα χρέη.
Η μόνη λύση για την έξοδο , της πατρίδας μας από την κρίση, οικονομική και πολιτική είναι η ρύθμιση του Εξωτερικού Δημόσιου Χρέους, αλλά και να μπει ένα τέλος στον αλόγιστο δανεισμό (Πακέτα Στήριξης, Έντοκα Γραμμάτια, Ομόλογα.).
Με την κατάθεση του Νομοσχεδίου, η Ελλάδα αναλαμβάνει την υποχρέωση, να εξοφλήσει το εξωτερικό Δημόσιο Χρέος σε δεκαπέντε ετήσιες δόσεις.
Η ετήσια δόση ορίζεται στο ποσό των δέκα (10) δισεκατομμυρίων Ευρώ για τα έτη 2013-2017 και στο ποσό των δεκαπέντε (15) δισεκατομμυρίων Ευρώ για τα έτη 2018-2027.
Η Πρώτη δόση θα καταβληθεί τον Οκτώβριο του 2013 και η τελευταία τον Οκτώβριο του 2027.
Με την ψήφιση του Νομοσχεδίου θα δώσουμε την ευκαιρία στην ΤΡΟΪΚΑ εξωτερικού να ασχοληθεί με την σωτηρία και άλλων χωρών, στην ομάδα δράσης του κου Ηorst Reichenbach να επιλέξει τους κατάλληλους Έλληνες λειτουργούς, για πρακτική εξάσκηση στις διάφορες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Β’ Νομοσχέδιο : Φέρτε πίσω τα λεφτά.
Όσοι πολιτικοί, Κρατικοί Λειτουργοί του Δημόσιου και του ευρύτερου Δημόσιου Τομέα σακούλιασαν έστω και ένα Ευρώ , οφείλουν να τα επιστρέψουν με συνοπτικές διαδικασίες, όπως με συνοπτικές διαδικασίες τα σακούλιασαν.
Με τη κατάθεση των δύο πρώτων Νομοσχεδίων η ΤΡΟΪΚΑ Εσωτερικού δεν δικαιούται να προχωρήσει στην περικοπή έστω και ενός Ευρώ από την Κοινωνία των Εντίμων.
Γεώργιος Μπαρμπούνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.