Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Έτσι στηρίζει ο κ.Σαμαράς και λοιποί την Ελληνική οικογένεια? Με εξόντωση ???


σφαγή.jpgΕίμαστε άνθρωποι κύριε Σαμαρά, όχι αριθμοί.  Αν αυτά τα μέτρα που διαρρέουν σκόπιμα από τα παπαγαλάκια σας έχετε σκοπό να τα υλοποιήσετε, ( φόρος ιδιοκατοίκησης, κατάργηση αφορολογήτου παιδιών, φορολόγηση κοινωνικών επιδομάτων, κόψιμο οικογενειακών επιδομάτων και ότι άλλη ανωμαλία αποκαλείτε "μέτρο") καλύτερα μπείτε στο ελικόπτερο και αδειάστε μας τη γωνιά όσο προλαβαίνετε. Τι να το κάνουμε το να σώσετε την Ελλάδα αφού πλέον θα έχετε εξοντώσει τους Έλληνες? Αλήθεια που πήγαν οι ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ??? Εσχάτως εξαφανίστηκαν ή έγιναν ΡΟΖ!!!

Για να μην πειραχθούν τα λαμόγια πληρώνουν συνέχεια οι ίδιοι!!!!!!!!!  Ο βούρδουλας πέφτει συνέχεια στην πλάτη των ίδιων. Οι εχθροί του κράτους είναι οι ΜΙΣΘΩΤΟΙ, οι ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ και οι ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΙ ????
Πόση εξαθλίωση να αντέξει ο Έλληνας? Πόση αδικία? Πόσο ψέμα? Αυξάνετε τους φόρους και μειώνετε τα εισοδήματα.  Πως να ανταποκριθούμε? Σε κάθε οικογένεια υπάρχει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ένας άνεργος και αυτό στην καλύτερη περίπτωση!!!  Έτσι θα υπάρξει ανάπτυξη? Έτσι θα αποκαταστήσετε τις αδικίες ? Αυτά υποσχεθήκατε στα κορόιδα που σας ψήφισαν??? Τόση ανεργία, φτώχεια, ανέχεια,πείνα, αυτοκτονίες και εσείς εκεί. Αναισθησία πλήρης!!!!!!!!
Αλήθεια τι περισσότερο θα μας κάνει μια χρεοκοπία? Τι χειρότερα θα πάθουμε αν πάμε στην δραχμή???
Σε λίγο δεν θα έχουμε να φάμε και εσείς θα ζητάτε φόρους!!!! Τι σόι οικονομολόγος είστε και εσείς και όσοι ασχολείστε με τα οικονομικά για να παίρνετε τέτοια μέτρα? Δεν το βλέπετε ότι μας εξοντώνετε? Συνειδητοποιείτε ότι για να μην πειραχθούν τα λαμόγια ΠΕΘΑΙΝΕΙ κόσμος???  Δεν υπάρχει κανείς εκεί μέσα που να είναι άνθρωπος?? Κανείς που να μην βλέπει μόνο αριθμούς ???? Κανείς που να λέει αλήθεια?
Ο λαός πάντα το έλεγε αλλά είναι ώρα να το εφαρμόσει. "Ο κλέφτης και ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται".
Το κρίμα στο λαιμό σας !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.