Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

ΕurActiv: Η ΕΕ ζητά από τους Ελληνες να ψηφίσουν κόμματα υπέρ του Μνημονίου

ΕurAcitv: Η ΕΕ ζητά από τους Ελληνες να ψηφίσουν κόμματα υπέρ του ΜνημονίουΝα στηρίξει κόμματα που τάσσονται υπέρ του Μνημονίου, ζητούν από τον ελληνικό λαό οι ηγέτες της Ε.Ε., σύμφωνα με τη διαδικτυακή πύλη «EurActiv.com».
Συγκεκριμένα, ο ιστότοπος σε σημερινό τουδημοσίευμα με τίτλο «Οι Ευρωπαίοι ηγέτες ζητούν από τους Ελληνες ψηφοφόρους να κάνουν τη σωστή επιλογή» αναφέρεται στα αποτελέσματα της χθεσινής άτυπης Συνόδου που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες.

Οπως, λοιπόν γράφεται η συζήτηση στη άτυπη Σύνοδο Κορυφής έγινε μέσα σε ένα κλίμα όπου τα σενάρια εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ πληθαίνουν ολοένα και περισσότερο.
Στο πλαίσιο αυτό, οι ηγέτες της Ε.Ε. ζητούν από τον ελληνικό λαό να στηρίξει κόμματα που τάσσονται υπέρ του Μνημονίου.
Το ζήτημα της Ελλάδας απασχόλησε σε μεγάλο βαθμό τις εργασίες της Συνόδου παρόλο που η επίσημη ατζέντα της χθεσινής άτυπης Συνόδου επικεντρώθηκε στο θέμα της ανάπτυξης και της εύρεσης πόρων.
Υπογραμμίζεται ότι οι Ευρωπαίοι ηγέτες τόνισαν ότι η επόμενη κυβέρνηση στην Ελλάδα θα πρέπει να συνεχίζει να εφαρμόζει τα συμφωνηθέντα – πολιτική που θα θέσει τη χώρα σε τροχιά ανάπτυξης και θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας.
Το δημοσίευμα αναφέρεται και στις δηλώσεις του προέδρου του Eurogroup, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ ο οποίος τόνισε ότι δεν γίνονται ενέργειες προετοιμασίας σε εθνικό επίπεδο για τα κράτη μέλη χωρίς όμως να αποκλείει κάποιο ενδεχόμενο.
Πάντως, ο γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ τόνισε ότι στη Γαλλία δεν υφίσταται σχέδιο προετοιμασίας για την έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.