Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΘΡΑΣΟΣ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ


Από το : Δημοτικό Σαφάρι
Μιλάμε για μεγάλο θράσος οι απίστευτοι τύποι της Συγγρού. Έχουν βομβαρδίσει όλα τα blogs με non paper για τα δύο χρόνια Σαμαρά στην ηγεσία της ΝΔ. Τι γράφουν; διαβάστε να γελάσετε. Λένε πως σε διάστημα μικρότερο των δύο ετών, η Νέα Δημοκρατία αναγκάζει τον... 
πρωθυπουργό σε παραίτηση και εξασφαλίζει ρητή συμφωνία για εκλογές σε σύντομο και συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. (Πάει η δήλωση Σαμαρά για εκλογές 19 Φεβρουαρίου)...
Η Νέα Δημοκρατία επιβάλλει την πολιτική της ατζέντα. Κατορθώνει, ενώ ακόμα βρίσκεται στη θέση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, να επιβάλει πολιτικές, με τις οποίες διαφωνούσε η κυβέρνηση, όπως για παράδειγμα η κατάργηση του Ασύλου. (Τσιμουδιά για την υπουργοποιήσει των δύο αντιπροέδρων και τον υπολοίπων συνεργατών του Σαμαρά)
Η Παράταξη, μετά από 35 χρόνια, αλλάζει γραφεία και αποκτά σύγχρονη και λειτουργική έδρα, συγκεντρώνοντας όλες τις υπηρεσίες της σε ένα κτήριο, εξοικονομώντας, παράλληλα, 40% από το μέχρι τότε λειτουργικό της κόστος. (Στο κτίριο του διαβόητου και διαπλεκόμενου Βωβού) Οι υποδομές και οι δυνατότητες των νέων γραφείων της, μπορούν πλέον να συγκριθούν με αντίστοιχες έδρες όλων των σύγχρονων ευρωπαϊκών κομμάτων.
Οι θεσμοί του κόμματος έγιναν περισσότερο δημοκρατικοί και τα μέλη του κόμματος έχουν πλέον αποφασιστικό λόγο στις κομματικές αποφάσεις. Συγκεκριμένα: Καθιερώνεται η εκλογή των προέδρων και των μελών των Νομαρχιακών και Τοπικών Επιτροπών από τη βάση του κόμματος, μέσω καθολικής ψηφοφορίας. (Γραμμές του τέως γραμματέα οργανωτικού Μανώλη Αγγελάκα αλλά και της πεθεράς του προέδρου της ΝΔ Α.Σαμαρά)
Η ηγεσία της ΟΝΝΕΔ, εκλέγεται πλέον από τη βάση της νεολαίας, μέσω καθολικής ψηφοφορίας. (Γραμμές Αρβανιτόπουλου και άδιασμα του Σαμαρά στον Κ.Χατζή)
Καθιερώνονται θέσεις αντιπροέδρων του κόμματος. (Στην συνέχεια κάθονται στα ίδια υπουργικά έδρανα με τον Πάγκαλο και τον Βενιζέλο)
Δημιουργείται η επιτροπή αξιολόγησης στελεχών, η οποία έχει ως σκοπό την ανανέωση και τον εμπλουτισμό της Νέας Δημοκρατίας με καταξιωμένα στελέχη από την κοινωνία. Σε αυτή την κατεύθυνση, εξετάζονται χιλιάδες βιογραφικά. Ήδη, περισσότερα από 300 νέα στελέχη εμπλουτίζουν τις γραμματείες και τους τομείς πολιτικής ευθύνης του κόμματος. (Ανεπάγγελτη χωρίς ένα ένσημο)
Η Νέα Δημοκρατία, μετά από θεματικές προσυνεδριακές διασκέψεις και προσυνέδρια που διοργανώνονται σε ολόκληρη τη χώρα, πραγματοποιεί το 8ο τακτικό της Συνέδριο, όπου επαναβεβαιώνεται ο ευρωπαϊκός προσανατολισμός του κόμματος και η προσήλωσή του στις αρχές του κοινωνικού φιλελευθερισμού. (Καλά κρασιά) 
Δημιουργείται ένα σύγχρονο, διαδραστικό «πόρταλ» με στόχο την αμφίδρομη επικοινωνία μεταξύ πολιτών, περιφερειακών οργανώσεων και κεντρικής διοίκησης. (Με την επιμέλεια του Δημητράκη Πτωχού όπου χειρίζεται και την προσωπική σελίδα του Σαμαρά στο fb και όποιος γράφει τις απόψεις του και δεν συμφωνούν με τις δικές του τον διαγράφει αμέσως)
Παρουσιάζονται και τίθενται σε διαβούλευση από τον Πρόεδρο του κόμματος τολμηρές, σύγχρονες προτάσεις για την Αναθεώρηση του Συντάγματος. Προτάσεις που θα αλλάξουν την Ελλάδα, θα αποκαταστήσουν την εμπιστοσύνη μεταξύ πολιτών και πολιτικού συστήματος και θα σηματοδοτήσουν τη μετάβαση στη νέα Μεταπολίτευση. Ανάμεσα στ’ άλλα προτείνονται:
Εκλογή και ενίσχυση του ρυθμιστικού ρόλου του Προέδρου της Δημοκρατίας. (Με επικεφαλής τον Τραγάκη)
Και άλλα πολλά που βαριόμαστε να γράφουμε. Μιλάμε για πολύ θράσος οι τύποι. ΑΙΣΧΟΣ ΑΝΤΩΝΗ ΑΙΣΧΟΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.