Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Υπουργέ, δεν θα πεθάνουμε κιόλας!..


Οι αυθεντικές αγωνίες και οι προσπάθειες του Ανδρέα Λοβέρδου για τα προβλήματα του τόπου, τελικά του ...τρύπησαν το στομάχι

Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη
Είναι από τους λίγους πολιτικούς, τους ελάχιστους υπουργούς και τις μετρημένες προσωπικότητες που συμπαθώ και οφείλω να του ευχηθώ, από αυτό το βήμα, καλή και ταχεία ανάρρωση . Δεν θα ξεχάσω την αγωνία του προεκλογικά, για την επικίνδυνη ρότα στην οικονομία. Δεν θα προσπεράσω ότι ένιωθε το βάρος των υποσχέσεων του αρχηγού του για ένα καλύτερο και πιο δίκαιο αύριο.
Δεν θα παραβλέψω ότι μετά την ανάληψη του πιο δύσκολου υπουργείου προσπαθεί καθημερινά, εργάζεται νυχθημερόν και αγωνιά για τους ανέργους. Νιώθει και δεν το παίζει. Δεν υποκρίνεται κοινωνική ευαισθησία, αλλά είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι πιέζει έντονα για να δοθούν ουσιαστικά διέξοδα σε αδιέξοδα χρόνων. Το να είσαι ειλικρινής, το να λες σε πρώτο τηλεοπτικό χρόνο την αλήθεια ωμή, δίχως να μετράς το προσωπικό πολιτικό κόστος, θέλει θάρρος και τόλμη.
Ο Ανδρέας Λοβέρδος την έχει αποδεδειγμένα και γι' αυτό επιβιώνει και εκλέγεται πανηγυρικά πρώτος στη μεγαλύτερη εκλογική περιφέρεια της Ευρώπης. Λογικά, δέχεται πιέσεις από την καθημερινή ενασχόληση με αγχώδη ζητήματα που πρέπει να λυθούν άμεσα. Εύλογα, ακούει το παράπονο εκατοντάδων νέων για το ψυχολογικό βάρος της μη ευρέσεως εργασίας.
Αναπόφευκτα, πιέζεται και στρεσάρεται για την επιτακτική ανάγκη πολιτικών λύσεων, άρρηκτα δεμένων με την επιβίωση τόσο της χώρας, όσο και των πολιτών της, με αποτέλεσμα μία μαγειρίτσα να βρει χώρο για να προκαλέσει στομαχική αναστάτωση. Η πολιτική θέλει γερό στομάχι. Αλλά, Υπουργέ, θα τα καταφέρουμε... Δεν θα πεθάνουμε κιόλας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.