Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Δούνια, Γκερέκου και τα γυμνά επιχειρήματα...

Tο διαδίκτυο είναι χώρος αποθέωσης και χώρος διαπόμπευσης. Άμα είσαι δημόσιο πρόσωπο μπορεί να απολαύσεις το πρώτο και να υποστείς το δεύτερο. Σαν λιθοβολισμό, σαν λαϊκό δικαστήριο που δικάζει με ποινικό κώδικα τη Χλεύη. Το διαδίκτυο αυτές τις ημέρες έπεσε πάνω στην Άντζελα Γκερέκου και στη Νόνη Δούνια. Τις πετροβολεί με τις φωτογραφίες τους – σεμνότερες της πρώτης, πυραυλοκίνητες της δεύτερης. Μη φανταστείτε καμιά τζιχαντιστική αγριότητα. Ελαφρόπετρες είναι. Μια χαρά δουλειά κάνουν τα γυμνά στην πληροφορία ότι είναι υποψήφιες.
Αλλά έρχονται οι άλλοι και σου δημιουργούν...
ηθικά διλήμματα. Σε θέτουν προ των αρχών σου. Σου λένε, είναι unfair να τις χτυπάς κάτω από τη ζώνη – που ούτε αυτήν φοράνε. Μην κάνεις κριτική στα γυμνά τους, κάνε κριτική στις πολιτικές τους θέσεις. Ποιες θέσεις; Από τη στιγμή που το ΠΑΣΟΚ ναυάγησε και το πλήρωμα άρχισε να πηδάει στη θάλασσα, οι πολιτικές θέσεις της κυρίας Γκερέκου διήρκεσαν λιγότερο από την ημερομηνία λήξης αυγών ημέρας.

Και ποιες είναι οι θέσεις της κυρίας Δούνια που δεν τις έχουμε διαβάσει όλα αυτά τα χρόνια, καθώς γερνάμε μαζί με το παρηκμασμένο λάιφστάιλ; Το οποίο λάιφστάιλ υπηρέτησε εκείνη με αφοσίωση. Του πρόσφερε τολμηρές φωτογραφίες που με την αναγγελία τής υποψηφιότητάς της ξεχύθηκαν σμήνη στο διαδίκτυο σαν να κλωτσάς κυψέλη. Φωτογραφίες στις οποίες προβάλλει τα οπίσθιά της σε κοντινά πλάνα και θηριώδεις διαστάσεις.

Οι φωτογραφίες και της κυρίας Γκερέκου και της κυρίας Δούνια δεν είναι προϊόν υποκλοπής, δεν ήταν κρυμμένες, δεν τραβήχτηκαν από κλειδαρότρυπες, δεν αφορούν την ιδιωτική τους ζωή. Προϊόν τής δουλειάς τους είναι. Το οποίο, προφανώς, όταν το λανσάριζαν ήθελαν να το δουν όσο γίνεται περισσότεροι. Το έντιμο επαγγελματικό παρελθόν τους προβάλλουν οι διαδικτυωμένοι. Γιατί να μη το μάθουν όλοι τώρα που πολιτεύονται. Δικαίωμα των ψηφοφόρων να το ξέρουν. Όπως είναι δικαίωμά τους να γνωρίζουν τα κείμενα από το επαγγελματικό παρελθόν πολιτευόμενου δημοσιογράφου.
Στο κάτω κάτω, όπως έχει γίνει η πολιτική, από το να ακούμε επιχειρήματα του κ@λου ας δούμε και μερικούς κ@λους για επιχείρημα.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Συγγνώμη για τη σεμνοτυφία με το «παπάκι» (@). Ανόητο, αλλά είθισται να μπαίνει στα «κακά λόγια» όταν δημοσιεύονται…

Διονύσης Βραϊμάκης 
(Δημοσιεύεται στη Live Sport της Τετάρτης)

Από Harddog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.