Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Με άγριες διαθέσεις ο Ντάισελμπλουμ στην Αθήνα

Τι θα πει σε Αλέξη Τσίπρα και Γιάννη Βαρουφάκη

Τα εύκολα τέλειωσαν για την ελληνική κυβέρνηση με την επίσκεψη του Μάρτιν Σουλτς στην Αθήνα. Σήμερα αρχίζουν τα δύσκολη, καθώς ο πρόεδρος του Eurogroup, Γέρουν Ντάισελμπλουμ φτάνει στη χώρα με άγριες διαθέσεις.

Το κλίμα από τις Βρυξέλλες είναι βαρύ, οι προειδοποιήσεις πλέον ξεκαθαρίζουν και ο Γέρουν Ντάισελμπλουμ δεν θα αφήσει πολλά περιθώρια...
στον Αλέξη Τσίπρα και στον υπουργό οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη.

Ο Πρόεδρος του Eurogroup φρόντισε να στείλει μια…πρόγευση τονίζοντας  πως «αν η κυβέρνηση της Ελλάδας εφαρμόσει τις προεκλογικές της υποσχέσεις ο προϋπολογισμός θα εκτροχιαστεί και θα καθυστερήσει η ανάκαμψη της οικονομίας της χώρας».

Σύμφωνα με παράγοντες του οικονομικού επιτελείου, ο κ. Βαρουφάκης προτίθεται να βάλει στο τραπέζι της συζήτησης το θέμα της ρύθμισης του ελληνικού χρέους. Στην ατζέντα του υπουργού είναι η σύγκληση μιας διεθνούς διάσκεψης για το χρέος, ενώ θα μπει στο τραπέζι μία συμφωνία «γέφυρα» έως ότου επιτευχθεί η συμφωνία για το νέο πρόγραμμα της χώρας.

Από την άλλη πλευρά, σύμφωνα με πληροφορίες, η Ευρωζώνη δεν θέλει να υπάρξει καμία μονομερής πράξη από την ελληνική κυβέρνηση. Οι Ευρωπαίοι έχουν ανησυχήσει ιδιαίτερα από τις δηλώσεις για ξήλωμα μέτρων και αποκρατικοποιήσεων, κάτι που ο κ. Ντάσελμπλουμ θα μεταφέρει στον Αλέξη Τσίπρα και το Γιάννη Βαρουφάκη.

Από newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.