Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Κατά τον Ιούνιο παραδίδει ο Σαμαράς την κυβέρνηση

Ηεκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, όπως ήταν αναμενόμενο, έμεινε στα χαρτιά και θα γίνει το χατίρι του Σαμαρά και θα πάμε σε εκλογές. Αμέσως μετά την ψηφοφορία ο πρωθυπουργός δήλωσε πως η κυβέρνηση δεν παραιτείται για να μη μείνει η χώρα χωρίς κυβέρνηση.

Τελικά πέρασε του Σαμαρά που στο «Μονόλογο με δύο φίκους» που προβλήθηκε το Σάββατο στη ΝΕΡΙΤ δήλωσε πως τον συμφέρουν οι εκλογές.

Έτσι, στις 25 Ιανουαρίου ο ελληνικός λαός θα κληθεί να ψηφίσει, αλλά ο Σαμαράς δεν φοβάται επειδή θα νικήσει.

Το ξέρει. Το νιώθει. Το βλέπει τώρα πια καθαρά.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως η κυβέρνηση Σαμαρά δεν φαίνεται αποφασισμένη να παραιτηθεί μέχρι τις εκλογές. Είναι τόσο μεγάλη η ευθύνη που νιώθει που δεν θέλει να αφήσει...
τη χώρα ακέφαλη.

Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φωνές που ακούγονται στη Συγγρού και προτείνουν στον πρωθυπουργό να μην παραιτηθεί πριν τον Ιούνιο του 2015, ενώ άλλοι πιο… πατριώτες (μαζί με τον Βενιζέλο) του ζητάνε να μην παραιτηθεί καθόλου. Να μην παραδώσει την εξουσία. Να την πάρει σπίτι του.

Σε κάθε περίπτωση, αυτά που ξέρετε για υπηρεσιακή κυβέρνηση που αναλαμβάνει την εξουσία μέχρι την διενέργεια των εκλογών ώστε να μην μείνει χωρίς κυβέρνηση η χώρα να τα ξεχάσετε.

Δεν τρελάθηκε ακόμα ο Σαμαράς να παραδώσει την εξουσία ενώ κανένας δεν έχει πάει μέχρι το Μέγαρο Μαξίμου να το απαιτήσει.

Ο σχεδιασμός του επιτελείου Σαμαρά προβλέπει τον Αντώνη ταμπουρωμένο στο Μαξίμου, ακροβολισμένους τον Χρύσανθο, τον Βορίδη και τον Πλεύρη που έχει δει Μεγάλο Πεύκο, ελικόπτερα των Εθνικών Δυνάμεων του Δένδια να πετούν τριγύρω και τανκς με ΜΑΤ του Κικίλια να κλείνουν κάθε γύρω δρόμο.  Για πάντα.

Όποιος θέλει την εξουσία του Σαμαρά θα την πάρει επάνω από το πτώμα του.

*η φωτογραφία του Μάριου Λώλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.