Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

ANTE ΓΕΙΑ! 132 βουλευτές έριξαν οριστικά τους Σαμαράδες!

Επιτέλους ΤΕΛΟΣ! Όπως από την πρώτη στιγμή σας ενημέρωνε Το ΧΩΝΙ της αντίστασης, η μνημονιακή συγκυβέρνηση της καταστροφής έπεσε αφού στην τρίτη και κρίσιμη ψηφοφορία ο Σταύρος Δήμας πήρε...

Το ΧΩΝΙ σας είχε ενημερώσει κόντρα στους κυβερνητικούς παπαγάλους: Στη δεύτερη ψηφοφορία ΤΑΒΙΑΝΑΣΤΗΚΑΝ!  Οι 168 βουλευτές ήταν ό,τι είχαν να παρουσιάσουν οι Σαμαράδες...
παρά τις - με ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ - παρασκηνιακές διεργασίες τους!

Στις 12.33 το μεσημέρι της Δευτέρας η χώρα μπόρεσε να ανασάνει ελεύθερη χωρίς το μνημονιακό υβρίδιο! Στις 12.33 οι βουλευτές που ψήφισαν ΠΑΡΩΝ έγιναν 121!
Το τελικό αποτέλεσμα, όσοι διαβάζουν ΧΩΝΙ το ήξεραν: 168 και πολλοί τους ήταν!  
Στις 12.43, κατηφής ο Πρόεδρος της Βουλής, Βαγγέλης Μεϊμαράκης ανακοίνωνε επίσημα το αποτέλεσμα (168 Σταύρος Δήμας και 132 παρών) και έλυσε τη συνεδρίαση και παράλληλα χωρίς να το... θέλει το μνημονιακό ζυγό!

Η ώρα που έτρεμαν επιτέλους έφτασε! Η ώρα που θα μιλήσει ο λαός! Η ώρα των ΕΚΛΟΓΩΝ!

Και όπως έλεγε Το ΧΩΝΙ από τις 14 Δεκεμβρίου... ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ! 
Πιθανότερη ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών είναι η 25η Ιανουαρίου του 2015 ενώ υπάρχει μικρή πιθανότητα αυτές να γίνουν μια εβδομάδα μετά (την 1η Φεβρουαρίου).

ANAΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

Υπέρ του Σταύρου Δήμα ψήφισαν όπως αναμενόταν, οι κοινοβουλευτικές ομάδες της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ - 127 και 18 βουλευτές αντίστοιχα - ενώ "παρών" δήλωσαν οι κοινοβουλευτικές ομάδες του ΣΥΡΙΖΑ (71 βουλευτές), του ΚΚΕ (12 βουλευτές), της Χρυσής Αυγής (16 βουλευτές), της ΔΗΜΑΡ (9 βουλευτές) και των Ανεξάρτητων Ελλήνων (12 βουλευτές - με την προσθήκη της Μαρίας Κόλλιας-Τσαρουχά που απουσίαζε κατά την προηγούμενη συνεδρίαση). Τζάμπα η σπέκουλα για διάλυση της ΔΗΜΑΡ, για αμφιταλαντευούμενους στους ΑΝΕΛ, για... στήριξη της Χρυσής Αυγής!

Και τώρα κάποια ονόματα για να.... θυμόμαστε: ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ! Όπως και κατά την προηγούμενη ψηφοφορία, από τους ανεξάρτητους βουλευτές, υπέρ της μοναδικής υποψηφιότητας, τάχθηκαν οι βουλευτές Γιώργος Νταβρής, Μίκα Ιατρίδη, Παναγιώτης Μελάς, Κώστας Γιοβανόπουλος και Γιάννης Κουράκος (προερχόμενοι από τους ΑΝΕΛ), Σπύρος Λυκούδης, Γρηγόρης Ψαριανός, Βασίλης Οικονόμου και Κατερίνα Μάρκου (πρώην ΔΗΜΑΡ), Στάθης Μπούκουρας και Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος (πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής), και ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, Γ. Κασαπίδης.

"Παρών" σε σχέση με την υποψηφιότητα Δήμα, δήλωσαν εκ νέου οι ανεξάρτητοι βουλευτές, Βύρων Πολύδωρας (πρώην ΝΔ), Μίμης Ανδρουλάκης, Θεοδώρα Τζάκρη, Μάρκος Μπόλαρης και Θεόδωρος Παραστατίδης (πρώην ΠΑΣΟΚ), Πέτρος Τατσόπουλος (πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ), Βασίλης Καπερνάρος, Χρυσούλα Γιαταγάνα και Ραχήλ Μακρή (βουλευτές προερχόμενοι από τους ΑΝΕΛ), καθώς και οι βουλετές της ΔΗΜΑΡ, Πάρις Μουτσινάς, Οδυσσέας Βουδούρης και Νίκη Φούντα.

Από toxwni

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.