Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Ο Γκέμπελς ζει.

Γράφει ο mitsos175.

"Θα ξαναγυρίσουμε και η γη θα τρέμει". Να λοιπόν που ξαναγύρισαν. Με άλλη μορφή αλλά με τα ίδια σκατά στο κεφάλι. Και πράγματι επενδύουν στο φόβο. Το φόβο και το ψέμα. Για να τρομάξουν, ώστε να κλείσουμε τα μάτια να μη βλέπουμε την πραγματικότητα, τα αίσχη τους.

Το ναζιστικό ερπετό βγήκε από το αυγό και δοκιμάζει να πελεκίσει την αλήθεια με το τσεκούρι του: "Στην έρημο φτάσαμε, γιατί ακούγαμε την αριστερά"! Δε θυμάμαι ποτέ να μας ρωτήσατε, ή να ακούγατε τι λέγαμε. Στην έρημο της χρεοκοπίας δε φτάσατε, εσείς την κατασκευάσατε. Εμείς αντίθετα αντισταθήκαμε κι ακόμα αντιστεκόμαστε για να μη θυσιαστούν κι άλλοι εργαζόμενοι...
στο βωμό του κέρδους των τοκογλύφων, να μην ξεπουλήσετε κι άλλα.

Καταστρέψατε τα πάντα και τώρα μας προκαλείτε. Πότε άραγε ακούσατε την Αριστερά; Όταν εκτελούσατε τους κομμουνιστές; Όταν λέγατε συκοφαντίες και ψέματα; Όταν εξορίζατε ή βασανίζατε; Μήπως όταν διορίζατε τους συγγενείς σας για να καταληστέψουν το δημόσιο;

Πόσο ηλίθιος μπορεί να γίνει ένας φασίστας; Η βλακεία του τείνει στο άπειρο. Η Αριστερά σας είπε να μην ψηφίσετε μνημόνια. Εσείς επιμένετε. Και κόψατε μισθούς, συντάξεις, απολύσατε, χαρατσώσατε τους φτωχούς. Η Αριστερά σας είπε πιο πριν να μην παίξετε με τα λεφτά των ταμείων στο χρηματιστήριο και να μην τα κάνετε δομημένα ομόλογα. Εσείς όχι μόνο δεν ακούγατε, αλλά κουρέψατε τα λεφτά των συνταξιούχων ενώ αφήσατε ακέραια τα χρήματα των τοκογλύφων!

Ακόμα πιο πριν όταν σας λέγαμε για τα σκάνδαλα σας, για τα ρουσφέτια, για τα κλοπιμαία σας, την πολιτική σας δηλαδή πριν το μνημόνιο, κι εσείς μας λέγατε "να πάμε τα στοιχεία στον εισαγγελέα" δηλαδή στη δική σας αστική "δικαιοσύνη" που έβγαζε "συνταγματική" κάθε περικοπή και καταπάτηση δικαιώματος!

Θέλατε και θέλετε ΕΕ - Ευρώ, όταν το ΚΚΕ σας προειδοποιούσε, εδώ και πόσα χρόνια; Τριάντα; Τριανταπέντε; Παραπάνω! Από το 1980 σας τα λέγαμε και πιο πριν! Αλλά εσείς είχατε κλείσει τα αυτιά κι ανοίξει το στόμα, για να φάτε τον αγλέουρα. Και να το αποτέλεσμα: Χρεοκοπήσατε ολόκληρες γενιές. Είναι δικό σας έγκλημα αυτό, δεν θα το φορτώσετε στα θύματά σας.

Αλλά βλάκας δεν είναι ο ναζί γιατί λέει αυτά τα τερατώδη ψέματα. Είναι βλάκας με κράνος των SS, που νομίζει ότι έστω και ένας θα τον πιστέψει! Εκτός από τους άρπαγες βολεμένους ταγματασφαλίτες που θα πουν τα πάντα για να δικαιολογηθούν και να καλύψουν την εξαπάτηση και τη ληστεία των κόπων μας. Και τι πανικό έχουν οι δεξιοί για να καταφεύγουν σε τόσο γελοία κι ανήθικα μέσα! Ο τρόμος είναι στα δικά τους μάτια όπως τότε λίγο πριν το τέλος που ο φύρερ τους τίναζε το ξεροκέφαλο του στο αέρα. Ναι φασίστες θα σας νικήσουμε και πάλι και θα βάλουμε τέλος στον τρόμο που σκορπάτε.

Η τακτική της ΝΔ δείχνει επίθεση σε όλη την Αριστερά και η απάντηση θα είναι από όλο τον κόσμο της Αριστεράς. Η καλύτερη άμυνα στο φόβο είναι η λογική. Στον εκβιασμό η αποφασιστικότητα μας και στο ψέμα τους η αλήθεια, η πραγματικότητα.

Η ΝΔ το μόνο που ξέρει είναι να πετάει λάσπη και να κλέβει. Ευτυχώς τελειώνουμε και με αυτούς σύντομα. Αλήθεια, γαλάζια γίδια, τον ΕΝΦΙΑ ποιόν "κομμουνιστή" ακούσατε και τον βάλατε; Τον Άδωνη; Το Σόιμπλε; Ή την Ευρωπαϊκή Τράπεζα και το ΔΝΤ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.