Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Ετοιμαστείτε για μάχη κατά των βοθροκάναλων.

Γιώργος Θαλάσσης 
25 Ιανουαρίου οι εκλογές
Ως τότε ετοιμαστείτε για...
την μεγαλύτερη βοθροκαναλική προπαγάνδα που έγινε ποτέ και τους μεγαλύτερους εκβιασμούς και τραμπουκισμούς από το Σαμαροπασοκικό δίδυμο της συμφοράς.
Μην βλέπετε τηλεόραση. Μην αφήσετε να σας ψεκάζουν μέσα από τα σατανοκούτια. Βοηθήστε και τους γύρω σας να γλυτώσουν από την λυσσώδη προπαγάνδα των δημοσιοκάφρων που θα ακολουθήσει.
Μην αρκεστείτε στο να τους πείτε μόνο ότι τα δελτία ειδήσεων δεν ενημερώνουν, αλλά κάνουν πλύση εγκεφάλου. Τους ραγιάδες δεν τους νοιάζει αυτό. Τους νοιάζει αν τους πείτε ότι η τηλεόραση κάνει αφάνταστο κακό στην υγεία τους. Ότι οι στατιστικές δείχνουν ότι όποιος βλέπει δελτία ειδήσεων έχει υψηλή πίεση, αποκτά ταχυκαρδία, δεν μπορεί να κοιμηθεί εύκολα, οδηγείται στην κατάθλιψη και στον πρόωρο θάνατο σύμφωνα με τις μελέτες.
Θυμήστε τους ότι οι περισσότεροι συνάνθρωποί μας που αυτοκτόνησαν, έφτασαν σε αυτό το σημείο μέσα από τα σατανικά αυτά δελτία ειδήσεων.
Πείτε τους ότι αν δεν ήταν τα δελτία ειδήσεων, δεν θα είχαν μειωθεί οι συντάξεις και οι μισθοί τους, ότι δεν θα είχε αιχμαλωτισθεί η Πατρίδα τους. Το τελευταίο μπορεί να μην τους νοιάζει δυστυχώς, αλλά η τσέπη τους σίγουρα τους νοιάζει.

Επειδή η τηλεόραση αποτελεί ναρκωτικό για τους περισσότερους αδελφούς μας της μεγαλύτερης ηλικίας και αναγκαία παρέα, δεν μπορείτε να τους πείσετε εύκολα να κόψουν την τηλεόραση, μπορείτε όμως να τους πείτε την ώρα των δελτίων να βλέπουν κάτι άλλο.
Μην μείνετε άπραγοι, βοηθήστε τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.