Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

ΚΑΛΕΣΜΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΕ ΤΣΙΠΡΑ...


ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΜΑΖΙΚΕΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΠΡΟΩΡΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ...
 Στην παραίτηση των βουλευτών των Ανεξάρτητων Ελλήνων προτίθεται να προχωρήσει ο Πάνος Καμμένος εν όψει  της ψήφισης των μέτρων, ... 
απευθύνοντας κάλεσμα στον Αλέξη Τσίπρα να πράξει το ίδιο, προκειμένου να συμπληρωθεί ο απαραίτητος αριθμός που προβλέπεται από το Σύνταγμα για να  προκληθούν εκλογές.
Αυτό δήλωσε σε συνέντευξη του στον '' Αγγελιοφόρο της Κυριακής '', ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, ερωτηθείς τι θα κάνει εν  όψει της ψηφοφορίας των μέτρων στη Βουλή.
'' Εμείς καταρχήν δίνουμε και θα δώσουμε τη μάχη μέσα στη Βουλή, αλλά μπορούμε να μπλοκάρουμε τα μέτρα και την παράδοση της χώρας και του ελληνικού λαού, προκαλώντας εκλογές. Σύμφωνα με το Σύνταγμα, απαιτείται η παραίτηση 60 βουλευτών και των αναπληρωματικών τους '', τόνισε  ο Πάνος Καμμένος και πρόσθεσε :
Με  τους 20 βουλευτές των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και τους αναπληρωματικούς τους, καλώ τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, να προχωρήσει και αυτός στις παραιτήσεις των βουλευτών και των αναπληρωματικών τους στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, για να προκληθούν έτσι πρόωρες εκλογές ''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.