Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Μισθό... αντισυνταγματάρχη θα δώσει ο Μιχαλολιάκος στους βουλευτές του

Μισθό... αντισυνταγματάρχη θα δώσει ο Μιχαλολιάκος στους βουλευτές τουΝέα κοινοβουλευτικά ήθη φέρνει η Χρυσή Αυγή καθώς ο επικεφαλής της, Νίκος Μιχαλολιάκος, θέλει να «επιλέξει» ο ιδιος ποιοι θα είναι οι βουλευτές του, ανεξάρτητα των σταυρών που πήραν. Επιπλέον, έχει αποφασίσει να παίρνουν, αντί για την βουλευτική αποζημίωση, τον μισθό που αντιστοιχεί σε έναν...αντισυνταγματάρχη!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το protothema.gr, ο Νίκος Μιχαλολιάκος έχει αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να «παρακάμψει» το δημοκρατικό αποτέλεσμα της σταυροδοσίας των βουλευτών του κόμματος και να επιλέξει ο ίδιος ποιοι από αυτούς θα καταλάβουν τα 21 βουλευτικά έδρανα που αντιστοιχούν στη Χρυσή Αυγή. Για να γίνει πραγματικότητα η επιθυμία του κ. Μιχαλολιάκου, μπορεί να ζητήσει να παραιτηθούν όσοι έχουν εκλεγεί. Το κριτήριο της επιλογής για όσους κάτσουν τελικά στο βουλευτικό έδρανο; Ο ηγέτης της Χρυσής Αυγής θα επιλέξει στελέχη «με προσφορά και ιστορία στο κόμμα».
Σημειώνεται ότι η απόφαση αυτή, αν τελικά είναι σωστή η πληροφορία, έρχεται σε συνέχεια μιας άλλης απόφασης που είχε πάρει ο Νίκος Μιχαλολιάκος πριν τις εκλογές. Σύμφωνα με την απόφαση εκείνη, όλοι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής θα παραιτηθούν της βουλευτικής αποζημίωσης που δικαιούνται. Τα χρήματα αυτά θα πηγαίνουν στη Χρυσή Αυγή και οι ίδιοι θα λαμβάνουν ως αντιπαροχή τον μισθό που αντιστοιχεί στο βαθμό του αντισυνταγματάρχη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.