Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Πραγματοποιήθηκε η ημεριδα με θεμα την ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ


Την Τετάρτη 18 Μάιου 2011 έγινε ημερίδα για την ιδιωτικοποίηση της Λάρκο και ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Στον απόηχο της είδησης άμεσης αποκρατικοποίησης της Βιομηχανίας.

Τόσο η διοίκηση όσο και οι εργαζόμενοι, μετέφεραν την αγωνία τους για το μέλλον της επιχείρησης διαμαρτυρόμενοι για το έλλειμμα συνεννόησης αλλά και ενημέρωσης από παράγοντες των αρμόδιων υπουργείων.

Κυβερνητικοί βουλευτές αλλά και τοπικοί φορείς συμπαραστάθηκαν στον αγώνα τους αναγνωρίζοντας την ανάγκη λήψης άμεσων αποφάσεων για το μέλλον της ΛΑΡΚΟ, ακόμα κι αν δεν διατηρήσει τον δημόσιο χαρακτήρα της.

Στην ημερίδα συμμετείχαν μεταξύ των άλλων ο Πρόεδρος κ. Α. Μπαρακος, οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κ. Τ.Αντωνίου, κ. Κ.Μπατζελή, η κ. Β.Τσόνογλου ο πρώην βουλευτής της ΝΔ κ. Ν. Σταυρογιάννης, ο δήμαρχος Λοκρών κ. Ν. Λιόλιος, εκπρόσωποι της ΓΣΣΕ του εργατικού κέντρου Λαμίας καθώς και ο κ. Τ. Χρονάς.
Εκφράσανε όλοι την απαίτηση να μείνει η ΛΑΡΚΟ κάτω από δημόσιο έλεγχο και υπέγραψαν ψήφισμα προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Πρωθυπουργό της Χώρας, στον Πρόεδρο του Ελληνικού Κοινοβουλίου, στους αρμόδιους Υπουργούς και στους Αρχηγούς των Πολιτικών Κομμάτων.


Δείτε στιγμιότυπα από την εκδήλωση:










*Aναδημοσίευση από το: LOKRIS NEWS LOKRIS  NEWS +

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.