Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΟΙΝΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΣΥΖΗΤΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ


Την τοποθέτηση προσώπου κοινής αποδοχής στην ηγεσία του Ταμείου Δημόσιας Περιουσίας, που θα αναλάβει το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων, πρότεινε -βάσει πληροφοριών- ο πρωθυπουργός στο Συμβούλιο πολιτικών αρχηγών, στο πλαίσιο της επίτευξης της πολυπόθητης συναίνεσης, την οποία τρόικα και Βρυξέλλες θέτουν πλέον...
ως απαραίτητη προϋπόθεση, κυρίως για να πειστούν ότι η Ελλάδα είναι αποφασισμένη να εφαρμόσει το επώδυνο πρόγραμμα.
Η ΝΔ φέρεται να μην απέρριψε την πρόταση αυτή όπως και την ιδέα για κοινή συνάντηση των δύο κομμάτων με την τρόικα, όπως ανέφεραν κυβερνητικοί κύκλοι μετά το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών.
Στη διάρκεια της σύσκεψης των αρχηγών, επισήμαναν οι ίδιοι κύκλοι, αναφέρθηκε ότι υπάρχουν περιθώρια διαπραγμάτευσης κάποιων ζητημάτων, όπως τα παραπάνω.
Προφανώς βασιζόμενος σε αυτά τα σημεία και τη στάση της ΝΔ ως προς αυτές τις προτάσεις, ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου σημείωσε μετά το συμβούλιο ότι εξακολουθούν να υπάρχουν σημεία επαφής και δυνατότητες επί της ουσίας συνεννόησης.
Άλλωστε σημασία έχει ότι για «σημεία σύγκλισης» και καλό κλίμα στο συμβούλιο μίλησαν και πηγές από την Προεδρία της Δημοκρατίας, γεγονός που έχει ιδιαίτερη σημασία αν σκεφθεί κανείς ότι μάλλον είναι πιο αντικειμενικοί, αφού δεν καλούνται να «εξυπηρετήσουν» καμία κομματική γραμμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.