Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Πόσα Τουρκικά Μαχητικά θα έπρεπε να είχε καταρρίψει η Ελλάδα;

turkishf16
Με αφορμή την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού Su-24, από τα τουρκικά F16 επειδή παραβίασε για 17 ‘’ όπως ισχυρίζονται οι Τούρκοι τον εναέριο χώρο τους , αναρωτιόμαστε πόσα θα έπρεπε να είχε καταρρίψει η Ελλάδα αν εφάρμοζε την ίδια τακτική στο Αιγαίο.
Παρουσιάζουμε παρακάτω  τον πίνακα των επίσημων τουρκικών  παραβιάσεων που δημοσιεύει το ΓΕΕΘΑ και δεν αμφισβητείται από κανένα.
http://www.geetha.mil.gr/el/violations-el/fir-violations-el.html
Αν η Ελλάδα εφάρμοζε την ίδια τακτική, όπως λέει και κάποιος φίλος στρατιωτικός , ‘’Εάν τόσα χρόνια ακολουθούσαμε και εφαρμόζαμε την τακτική των Τούρκων στους Ρώσους με ανάλογη πολιτική βούληση, σήμερα τα μεμέτια δεν έπρεπε να είχαν πολεμικά Α/Φ ούτε για δείγμα, παρά μόνο μερικά ραντιστικά αεροπλανάκια για τα χωράφια τους.

Ίσως κάποιοι μεταξύ των οποίων και οι Τούρκοι να θεωρούν τη στάση της Ελλάδας αδυναμία και να το εκμεταλλεύονται ανάλογα. Σίγουρα η πολιτική κατευνασμού που εφαρμόζει η Ελλάδα όλα αυτά τα χρόνια των τουρκικών προκλήσεων,  να τους έχει αποθρασύνει και να έχουν μετατρέψει τον Ελληνικό εναέριο χώρο σε ‘’σουρωτήρι’’.  Όμως ο Έλληνας είναι υπομονετικός και ανεκτικός  προσπαθώντας τα μέγιστα για την ειρήνη και ηρεμία στην περιοχή της ΝΑ μεσογείου, όμως όταν το αποφασίσει να ασχοληθεί σοβαρά με την τουρκική αλαζονεία , τότε η πρόβλεψη του φίλου στρατιωτικού είμαστε σίγουροι ότι θα βγει αληθινή, αρκεί να μην μας προδώσουν οι ηγεσίες μας πολιτική και στρατιωτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.