Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Bραβείο Ανθρωπιάς για τον Απάνθρωπο

bolfgkangk-soimple-brabeusiβραβεύτηκε με το βραβείο ανθρωπιάς.
Ο απάνθρωπος, ο σκιερός δολοφόνος της ζωής εκατομμυρίων Ευρωπαίων, ο άνθρωπος που έχει οδηγήσει πάμπολλους ανθρώπους να πηδήξουν από τα μπαλκόνια, ο αδίστακτος πολιτικός που απαιτεί θυσίες, έχει ασφαλώς τα μέσα να πάρει και βραβείο ανθρωπιάς. Και τα βραβεία δικά τους είναι, μεταξύ τους τα δίνουν οι σιχαμένοι των καιρών. Έχει πάρει αντίστοιχα βραβεία κι ο Χίτλερ για την προσφορά του στην ανθρωπότητα. Ποιος θα τολμούσε να μην του δώσει βραβείο. Το ξέρει ο Σόιμπλε ότι το μόνο βραβείο που του αξίζει είναι του απάνθρωπου. Εκατομμύρια Ευρωπαίοι του το δίνουν καθημερινά. Δεν μπορεί οι Γερμανοί να ξεπλένονται μόνοι τους.
Μάταια πασχίζει ο θλιβερός κύριος Σόιμπλε. Οι καιροί θα δείξουν ότι είναι εγκληματίας πολέμου, όπως έχω ξαναπεί, εν καιρώ ειρήνης.

Ο μητροπολίτης Άνθιμος βρήκε τον νέο Ψωμιάδη του στο πρόσωπο του Άδωνι Γεωργιάδη. Σαλιαρίσματα και γελοιότητες απο παρηκμασμένους και τελειωμένους. Καημένοι της ιστορίας που πάνε να χωθούν με το ζόρι στο τρένο της ιστορίας. Απλά δεν υπάρχουν. Ακροδεξιά απομεινάρια μιας χούντας που συνεχίζεται στα κανάλια που ασθμαίνουν. Τα λιοντάρια της ενημέρωσης βρυχώνται, αλλά στο βάθος ακούγεται ο βρόγχος του θανάτου που έρχεται απ την διαπλοκή που γέρασε πια.
Η Διαπλοκόγρια ώρα να βρει τον Χάρο της.
Είπα Χάρο και θυμήθηκα τον Μητσοτάκη που οι φήμες λένε ότι θα τρέξει στον άλλο Μαραθώνιο. Θα έτρεχε και τώρα, αλλά είχε πάθει ένα τράβηγμα στον ώμο κατά την διάρκεια του cross fit .
Ο γιος του πασχίζει να αποδείξει τα προσόντα του, σχεδόν το παίζει αυτοδημιούργητος,
Ο Άδωνις παίζει το παιχνίδι του Σαμαρά και οδηγεί την ΝΔ σε χουντικά μονοπάτια με την βοήθεια της τηλεόρασης, ο Τζιτζικώστας έφαγε μεγάλη ήττα στον Χατζηνικολάου και έχασε δρόμο και ο Μεϊμαράκης μοιάζει να είναι πιο κοντά στο νήμα.
Όμως η ΝΔ θα πάρει αργά ή γρήγορα τον δρόμο του ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Ο κόσμος δεν θέλει συντηρητισμό, δεν θέλει άλλη υπακοή και άλλη ανοχή. Δεν πρόκειται να γυρίσει πίσω στα αραχνιασμένα μυαλά της μεταπολίτευσης. Αυτός ο κόσμος πέθανε.
Ο επόμενος αρχηγός θα έρθει από το πουθενά.
Το νέο εκλογικό σώμα είναι οι άνθρωποι της αποχής. Για αυτούς η Δεξια και το ΠΑ.ΣΟ.Κ., δηλαδή το ατιμώρητο αρχικλεφταριό του θράσους, έχει παρέλθει οριστικά.
Η Αριστερά του Συριζα δεν τους αρέσει, αλλά δίνουν έναν χρόνο ακόμη το πολύ να δουν προς τα που θα πάνε. Στην συνέχεια θα τα πάρουν όλα σβάρνα. Η κατάσταση δεν αντέχεται, δεν προχωράει τίποτα.
Ότι ακούς είναι μόνο φόροι, φόροι, φόροι και καμία τιμωρία πουθενά. Δεν μιλάμε για κάποιο μεγάλο έργο για κάποια δυνάτη επένδυση για κάποιο φιλόδοξο πρόγραμμα ανατροπής της κατάστασης. Μικρά βήματα.Τα εμπόδια ειναι αξεπέραστα, σίγουρα το τρίτο μνημόνιο ειναι εξοντωτικό. Όμως η κατάσταση αλλάζει.
Αυτό έδειξε η Πορτογαλία. Η εξέγερση του Νότου απέναντι στην Γερμανία και στα κολαούζα της, δεν θα αργήσει.
Ο κόσμος έχει ξεφύγει.Τα νεύρα στους δρόμους, το μίσος στα μάτια όσων δεν ζουν, για αυτούς που ακόμα ζουν, μεγαλώνει. Η στεναχώρια απλωμένη σαν τραχανάς. Αέρας απο πουθενά. Εσώκλειστοι.
Χρειαζόμαστε να κάνουμε μεγάλα βήματα και εμείς σερνόμαστε σαν τις χελώνες.
Γιατί η μεταπολίτευση έφτιαξε ένα κράτος άχρηστο αναποτελεσματικό ένα χονδροειδές, αδηφάγο θηρίο που έχει φάει όλη μας την δημιουργικότητα και την ενέργεια.
Βαρέθηκα να αποχαιρετάω φίλους, μου έλεγε μία φίλη χθες.
Όλοι σχεδιάζουν να φύγουν.
Πρέπει αυτή η ανούσια υπομονή και υπακοή στον Σόιμπλε, στην Μέρκελ και στους εταίρους να σταματήσει!
Ή θα μας αφήσουν να ζήσουμε ή ….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.