Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Πόσα παίρνει ο άνεμος


«Αύριο ξεκινάει μια καινούρια μέρα». Βρε σαμάρι, ως και την ατάκα δανείστηκες; Δεν σου φθάνουν τα δισεκατομμύρια που χρέωσες στους Έλληνες; Θέλεις να μας ζητάνε οι απόγονοι της Βίβιαν Λι πνευματικά δικαιώματα; Κι αφού ήταν να δανειστείς ατάκα από το σινεμά, μπορούσες να πάρεις από το Μαυρογιαλούρο τη φράση «θα σας εξαφανίσουμε», που ταιριάζει γάντι.
Μια νέα μέρα ε; Γα να δούμε τι νέο έχει. Ένα παραμύθι σε video, όπου παρουσιάζεσαι σα σωτήρας. Ήταν που δεν ήθελες θριαμβολογίες. Αλλά Τόνι, κανείς δεν είχε πρόθεση να θριαμβολογήσει. Βρίζει όλο το διαδίκτυο για τις κουταμάρες που έλεγες, όπως βρίζουν  και για τα μέτρα που ψήφισες, Απενεργοποίησαν φυσικά τα σχόλια οι κολαούζοι σου. Γιατί  γαλάζια γίδια; Αν μας «έσωσε», αφήστε τον κόσμο να εκφράσει την «αγάπη του». Δεν είναι ο ακαταλληλότερος των δημοσκοπήσεων; Τι φοβάστε; Το τι λένε για την ΠΟΛΑ, αναγνώστη, δε γράφεται. Η πιο ήπια λέξη στο δρόμο για το σαμαρά είναι το «δοσίλογος»
Τι άλλο νέο έχει αυτή η μέρα που μας ξημέρωσε; Μπόλικους νέους φόρους και μειώσεις. Φυσικά. Από πού θα καταλάβουμε ότι σωθήκαμε; Θα μας στείλουν το λογαριασμό. Κάνουν τεκμήρια και τα παιδιά. Σε λίγο θα κάνουν τεκμήριο κι ότι είμαστε ζωντανοί. Σου λένε: Πως ζεις; Αφού δεν σου αφήνουμε ούτε για φαγητό ούτε για φάρμακα.
Αλλά οι βολεμένοι κηφήνες ζούνε μες την καλή χαρά. Τα μήλα κάτω από τη μηλιά θα πέσουν. Ακούστε τι είπε ένας απ αυτούς, Κάμηλος, Χαμηλός, κάπως έτσι τον λένε, που μάλλον θέλει να σπάσει το ρεκόρ χαζομάρας του μπουμπούκου.
Δείτε τον εδώ. Θαυμάστε τον! Δοξάστε τον! Μη σας ξεγελά, δεν είναι βόδι. Κούτσουρο είναι. Είπε πάνω κάτω, ότι οι βουλευτές δεν χρειάζεται να μαθαίνουν τίποτα. Δεν είναι Πανεπιστήμιο η Βουλή. Όχι δεν είναι. Με τόσους κλέφτες η σπηλιά του Αλί Μπαμπά είναι. Μόνο που έκαναν λάθος στον αριθμό. Είναι πολύ πιο πάνω από 40 οι απατεώνες.
Σωστά τα λέει όμως. Τι τα θες τα γράμματα, αφού δεν διαβάζεις ούτως ή άλλως τι ψηφίζεις;  Και δεν προλαβαίνουν να μάθουν. Είναι ανεπίδεκτοι μαθήσεως. Σκέτα ντουβάρια.
Είπε μάλιστα, πως ο βουλευτής έχει πιο σοβαρά πράγματα από τις επιτροπές για τις οποίες πληρώνονται. Τί ακριβώς; Να γλείψει τα παπούτσια των ιδιοκτητών των καναλιών, να πει τις σαχλαμάρα του στα πρωινά κουτσομπολιά, ή να μας αραδιάζει ψέματα από τα δελτία προπαγάνδας;
Μήπως πάλι τρέχουν για ρουσφέτια των συγγενών και φίλων; Λέμε τώρα, όχι ότι γίνονται αυτά στην μπανανιά μας...
Ωραία η φάρσα που έκαναν από την Ελληνοφρένεια:
 

Τα έβαλε με τους δημοσιογράφους μετά «Εσείς οι δημοσιογράφοι αντί να μας κατηγορήσετε εμάς τους βουλευτές που πήγαμε και ψηφίσαμε αυτά τα μέτρα, μας κατηγορείτε που ξύνουμε τα αρχ***α μας!» Όπως τ ακούς. Για να μην ανησυχείς τραμπάκουλα, ο κόσμος σε κατηγορεί και για τα μέτρα.
Αλλά είπε και το αμίμητο: Αφού πληρώνονται μια φορά το μήνα να μην πατάνε στις επιτροπές παρά μόνο μια φορά το μήνα. Όσο πληρώνονται. Το ακούς κορόιδο νεοδημοκράτη; Κάτσε εσύ να ψηφίζεις, όρθιο τετράποδο, να βγαίνουν μετά τα μήλα, οι μαϊντανοί και τα κάθε λογής φρούτα, να σου λένε για θυσίες.

Αλλά μια φορά το μήνα πληρωνόμαστε όλοι. Να το εφαρμόσουμε κι εμείς; Να πάμε μια φορά το μήνα στη δουλειά και τις υπόλοιπες μέρες να καθόμαστε.
Άσε το άλλο. Πολλοί εργάτες είναι απλήρωτοι και εξακολουθούν να δουλεύουν, μάλιστα αρκετοί πολλούς μήνες τώρα. Χώρια όταν σε κρατάει τ’ αφεντικό κάνα τρίωρο παραπάνω, γιατί «πνίγεται στη δουλειά».  Κι όταν είναι να σε πληρώσει έχει «αναδουλειές»...

Αλλά το μήλο είπαμε, είναι άλλο φρούτο. Δεν δουλεύει ούτε δευτερόλεπτο παραπάνω. Γιατί αν πάει περισσότερο από μια φορά στην επιτροπή θα χαλάσει θερμίδες.
Τι νομίζεις ότι παίρνει, άλλωστε ένας κηφήνας της βουλής; Καμιά εικοσαριά ψωροχιλιάρικα στοιχίζει στους εργαζόμενους κάθε μήνα. Να τον χαιρόσαστε γαλάζια γίδια.
Εδώ που τα λέμε, κάνει και μια δουλειά τζάμπα. Δουλεύει τους ψηφοφόρους του. Τους ταΐζει κουτόχορτο.

Λοιπόν, αν δεν ήταν βολεμένος στη βουλή, θα σάρωνε στο θέατρο. Απλά θα ήταν ο εαυτός του και θα έβγαζε πολύ γέλιο. Τώρα βέβαια κλαίμε με το κατάντημα της πολιτικής.
Φυσικά είναι η αγάπη του Σαμαρά. Εγωιστής και ταυτόχρονα ανόητος. Τέλειος συνδυασμός. «Συμφεροντολόγος θρασύς και ξεδιάντροπος, ώστε να χορεύει στο ρυθμό των μεγάλων αφεντικών με εύκαμπτη μέση και συνείδηση και ταυτόχρονα, κουφιοκέφαλος, ανίκανος, σκέτο τούβλο, ώστε να μην κινδυνεύει ο αρχηγός απ αυτόν. Πως να μην είναι υπερήφανος ο σαμαράς γι αυτόν. Κύλησε το γαϊδούρι και βρήκε το σαμάρι. Τεμπέλης, χαραμοφάης, γεννημένος πολιτικός για την ΠΟΛΑ».
Δες στο video το δίδυμο του ψυχιατρείου  καθώς και άλλα παρόμοια.

Τέτοιοι που είναι, το σαμάρι τους πρέπει γι αρχηγός. Εμπρός ΝΔ στο δρόμο του ΠΑΣΟΚ.
Κοντοζυγώνει η ώρα που τα σάπια φρούτα και λάχανα, θα γίνουν λίπασμα βιολογικό. Κι οι αρχηγοί τους θα ψάχνουν για ελικόπτερο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.