Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Σαμαράς και οι όμοιοί του συγκροτούν το λόμπι της χρεοκοπίας

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Σαμαράς και οι όμοιοί του συγκροτούν το λόμπι της χρεοκοπίαςΕπίθεση κατά του Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος μέσω του εκπροσώπου του, Πάνου Σκουρλέτη, είπε πως ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να κρύψει το γεγονός πως η πολιτική του είναι αυτή που οδηγεί την χώρα στην χρεοκοπία.
Ο κ. Σκουρλέτης απάντησε στις δηλώσεις του πρωθυπουργού ο οποίος εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου μετά την συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, είπε πως το λόμπι της δραχμής έχασε έναν αποφασιστικό γύρο.

«Όσο και αν προσπαθεί ο πρωθυπουργός να δικαιολογήσει τον υφεσιακό και αντικοινωνικό χαρακτήρα της πολιτικής του, δεν μπορεί να κρύψει πως αυτή είναι που οδηγεί τη χώρα στη χρεοκοπία και υπονομεύει τη συμμετοχή της στην Ευρωζώνη» είπε ο Πάνος Σκουρλέτης.
Στην συνέχεια ο εκπρόσωπος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης τόνισε πως «Ο κ. Σαμαράς και οι όμοιοί του σε Ελλάδα και Ευρώπη είναι αυτοί που συγκροτούν το λόμπυ της χρεοκοπίας και με την πολιτική τους ισοπεδώνουν την ελληνική κοινωνία και αποδομούν την Ε.Ε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.