Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Βενιζέλος και Κουβέλης ας σταματήσουν να μας "δουλεύουν " και ας αναλάβουν τις δικές τους ευθύνες ...


Μιλώντας χθες στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ ο Ευάγγελος Βενιζέλος ανέφερε τα  εξής:
 "Θέλω να είμαι πολύ καθαρός. Η χώρα σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να οδηγηθεί σε κυβερνητική κρίση, σε νέα περίοδο εσωτερικής πολιτικής αβεβαιότητας και αδράνειας. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι ο κ. Σαμαράς μπορεί να συμπεριφέρεται ως Πρωθυπουργός μιας μονο- κομματικής κυβέρνησης..
που φέρνει τους εταίρους του προ τετελεσμένων γεγονότων λόγω πρωτοβουλιών ή παραλείψεων με τη σκέψη ότι αυτοί, εν προκειμένω το ΠΑΣΟΚ, θα ακολουθήσουν εντέλει υποχρεωτικά από αίσθημα εθνικής ευθύνης."
Δηλαδή ο Ε. Βενιζέλος κατηγορεί τον Αν Σαμαρά ότι συμπεριφέρεται ως Πρωθυπουργός μιας μονοκομματικής κυβέρνησης!! 
Μπορεί τα παραπάνω ο Ε. Βενιζέλος να τα λέει στους Βουλευτές του γιατί «θέλει να τους ανεβάσει πολιτικά»,  σε εμάς προκύπτουν ορισμένα ερωτήματα  που θέλουμε να θέσουμε στον Ε. Βενιζέλο. 
Είναι δυνατό να λέει αυτά  ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ; Ποιος επιτρέπει στον Σαμαρά να δρα ως τέτοιος; Δηλαδή ο Ε. Βενιζέλος διαφωνεί με την αντικατάσταση του κ. Διώτη από το ΣΔΟΕ; και η διαφωνία του ΠΑΣΟΚ που είναι; Tην διαβάσαμε κάπου; Δεν την "είδαμε".
Διαφωνεί με την τοποθέτηση του Τάκη Αθανασόπουλου στο Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων; Που είναι η διαφωνία του; Διαφωνεί με την καθαίρεση του Τάσου Μπαράκου και την τοποθέτηση του νέου Προέδρου στην ΛΑΡΚΟ; Που είναι η διαφωνία του; Δεν την "είδαμε".
Αντίθετα βλέπουμε συνεχώς δηλώσεις στήριξης σε όλα τα προβλήματα της χώρας .  
Διαφωνεί ο Ευάγγελος Βενιζέλος για τον τρόπο που λειτουργεί η κυβέρνηση; Η κυβέρνηση λειτουργεί συνταγματικά ή όχι; Η "συνάντηση" των τριών αρχηγών είναι συνταγματικός θεσμός της κυβέρνησης; 
Που είναι η συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου μέχρι σήμερα έχει συνεδριάσει μέχρι σήμερα έστω μια φορά; Γιατί παρέχει "κάλυψη" στον Σαμαρά"; 
Αυτός δεν έβαλε στην κυβέρνηση, στελέχη του ΠΑΣΟΚ χαμηλής πολιτικής πτήσης, ώστε να λειτουργεί η "συνάντηση" των τριών;
Και η λύση για να μην συμπεριφέρεται ο Σαμαράς ως Πρωθυπουργός μιας μονοκομματικής κυβέρνησης.
Μήπως μας δουλεύουν και οι τρεις αφού θέλουν να κυβερνούν, γιατί η λύση είναι να "μπουν"  στην κυβέρνηση Βενιζέλος και Κουβέλης ως Αντιπρόεδροι, τουλάχιστον να μην έχουμε την αίσθηση, ότι μας κοροϊδεύουν.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.