Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Ο Τσίπρας θέλει να καθησυχάσει Παρίσι – Βερολίνο ότι η Ελλάδα μένει στο ευρώ

Ο Τσίπρας θέλει να καθησυχάσει Παρίσι – Βερολίνο ότι η Ελλάδα μένει στο ευρώΕπίσκεψη αστραπή σε Παρίσι-Βερολίνο σχεδιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να έχει επαφές με ηγέτες της γαλλικής και γερμανικής αριστεράς.
Τη Δευτέρα, ο κ. Τσίπρας συνοδευόμενος από τους Γιάννη Δραγασάκη, Παναγιώτη Λαφαζάνη, Γιώργο Σταθάκη, Γιάννη Μηλιό και Γιάννη Μπουρνό θα βρεθεί στη γαλλική πρωτεύουσα για επαφές με ομοιδεάτες τους, μεταξύ των οποίων και τον υποψήφιο της γαλλικής ριζοσπαστικής αριστεράς στις πρόσφατες προεδρικές εκλογές Ζαν Λικ Μελανσόν.

Ο κ. Τσίπρας θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου μετά τις επαφές που θα έχει στη γαλλική πρωτεύουσα ενώ το απόγευμα αναμένεται ότι θα παραβρεθεί και θα μιλήσει σε ένα ειδικό event που διοργανώνει το κόμμα της ευρωπαϊκής αριστεράς έξω από το κτίριο της γαλλικής εθνοσυνέλευσης.
Η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ την Τρίτη επισκέπτεται και το Βερολίνο, χωρίς να έχουν ακόμη προσδιοριστεί τα ραντεβού και οι επαφές με τους γερμανούς ομολόγους του.
Στόχος του κ. Τσίπρα να περάσει το μήνυμα στους Ευρωπαίους συνομιλητές του ότι «με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν κινδυνεύει το ευρώ» και παράλληλα να εξηγήσει τη θέση του ως προς το μνημόνιο, τη δανειακή σύμβαση και τις υποχρεώσεις που απορρέουν για τη χώρα μας .
Αυτό που δείχνει πλέον να απασχολεί τον ΣΥΡΙΖΑ είναι τα αρνητικά δημοσιεύματα σε ολόκληρη την Ευρώπη για το «φαινόμενο Τσίπρας» που απειλεί την ευρωπαϊκή πορεία και το μέλλον της Ελλάδας στην Ευρωζώνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.