Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Μέχρι και φούρνο έχει το αεροσκάφος του Σαρκοζί...




Το μέγεθος μετράει για το Νικολά Σαρκοζί. Ιδιαίτερα ευαίσθητος με το θέμα του αναστήματός του, κι αυτό επειδή τον κορόιδευαν τα υπόλοιπα παιδιά στο... σχολείο του, ο γάλλος πρόεδρος με ύψος 1,65 έχει περνά απ’ ό,τι φαίνεται μεγάλο μέρος της ζωής του προσπαθώντας «ισορροπήσει» διαφορετικά το… «ελλιπές» ανάστημά του!

Τα χαχανητά στους διπλωματικούς κύκλους δε σταματούν κάθε φορά που εμφανίζεται με τα ειδικά διαμορφωμένα με «έξτρα» τακούνι παπούτσια του και ανεβαίνει σε αυτό που πλέον αποκαλούν «το κουτί του Σαρκοζί» για να φαίνεται ψηλότερος, όταν δίνει ομιλίες.

Όμως ο «Sarko» φαίνεται πως πιστεύει στην παροιμία που λέει ότι «γελά καλύτερα όποιος γελά τελευταίος».





Ο «αυτοκράτορας της υπερβολής» όπως τον αποκαλούν αυτήν την εβδομάδα απόλαυσε το νέο 342 εκατ. ευρώ Airbus A330, το οποίο διαθέτει ένα πλήρως εξοπλισμένο ιατρείο και μια ειδικά φτιαγμένη για την αφεντιά του καρέκλα, που του επιτρέπει να κοιτάζει τους αξιωματούχους του από ψηλά!

Το αεροσκάφος κανονικά κόστιζε 57 εκατ. ευρώ, αλλά επάνω του «έπεσαν» ακόμη 285 εκατ. καθώς τώρα διαθέτει μια διπλή σουίτα με ειδικά ηχομονωμένες πόρτες (αξίας 1,14 εκατ. ευρώ) και ηλεκτρικά ρολά για τα παράθυρα, μια φουτουριστική μηχανή εσπρέσο-κομοδίνο… ενώ είναι το πρώτο αεροσκάφος στην ιστορία που διαθέτει δικούς του φούρνους (αξίας 74.000 ευρώ) προκειμένου ο καλομαθημένος Πρόεδρος της Γαλλίας να μπορεί να απολαμβάνει φρεσκοψημμένες μπαγκέτες όποτε έχει όρεξη!

Και φυσικά… όλα αυτά με έξοδα του γαλλικού κράτους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.