Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Η Δημοκρατική Συμμαχία εγκαλεί κυβέρνηση και ΝΔ...




Τους καταλογίζει ανικανότητα και λαϊκισμό στη διαχείριση της κρίσης...
Αποφασισμένη να αναλάβει πρωτοβουλίες το προσεχές διάστημα εμφανίζεται η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας κυρία Ντόρα Μπακογιάννη, ώστε να συγκροτηθεί, όπως υποστηρίζει στους... 
συνομιλητές της, ένα μέτωπο υπευθυνότητας, έναντι του λαϊκισμού και της δημαγωγίας.

Στη Δημοκρατική Συμμαχία, υποστηρίζουν ότι και η κυβέρνηση και η αντιπολίτευση χαρακτηρίζονται από την ανικανότητα και το λαϊκισμό τους. Η κυρία Μπακογιάννη θεωρεί ότι στο πιο κρίσιμο σημείο που βρίσκεται η Ελλάδα, η Συμμαχία οφείλει να υψώσει τους τόνους, αφού οι πολίτες βιώνουν το απόλυτο αδιέξοδο, ενώ ο κίνδυνος της χρεοκοπίας που είναι πλέον ορατός και οδηγεί σε καταστροφικές συνέπειες για τη χώρα και τους πολίτες.


Όπως σημειώνει σε συνομιλητές της, η Δημοκρατική Συμμαχία, κερδίζει έδαφος με την υπεύθυνη στάση που έχει επιδείξει από την αρχή της δράσης της και σήμερα χαρακτηρίζεται από πολλούς, ως το τελευταίο ανάχωμα στο λαϊκισμό που πρεσβεύει το μεγαλύτερο μέρος του παλιού πολιτικού συστήματος.

Η Δημοκρατική Συμμαχία, εγκαλεί την κυβέρνηση για έντονη ραθυμία και αναβλητικότητα στην προώθηση των μεγάλων και δομικών μεταρρυθμίσεων, θεωρώντας πως συνεχίζει τους συμβιβασμούς και τις υποχωρήσεις με τα βολεμένα κρατικοδίαιτα συντεχνιακά συμφέροντα.

Παράλληλα, όπως λένε κεντρικά στελέχη του κόμματος, τα επιπλέον άδικα μέτρα επί δικαίων και αδίκων, που λαμβάνει η κυβέρνηση δεν έχουν στόχο και η πολιτική που ακολουθείται δεν έχει σχεδιασμό και στρατηγική, αναφέρουν τα στελέχη του κινήματος.

Από την κριτική δεν λείπει και η Ν.Δ. για την οποία η κυρία Μπακογιάννη υπογραμμίζει ότι πολιτεύεται με επικίνδυνο και λαϊκίστικο τρόπο και σημειώνουν στο επιτελείο της, πως η αξιωματική αντιπολίτευση, αναδεικνύει τη συστηματική ροπή σε επικίνδυνες λαϊκιστικές μεθόδους, τάζοντας στον καθένα ότι θέλει να ακούσει και προμηνύοντας νέους συμβιβασμούς με τον κάθε τύπου «Λυμπερόπουλο και Φωτόπουλο».

Μάλιστα, η Συμμαχία, τονίζει ότι ο κ. Σαμαράς φθάνει στο σημείο να υπόσχεται ατέλειωτες εκλογικές διαδικασίες μέχρι να επιτύχει αυτοδυναμία σε μία περίοδο που η οικονομική δυσπραγία της χώρας δεν το επιτρέπει. «Μοναδικός στόχος τους είναι η εκμετάλλευση της κοινωνική δυσαρέσκειας από τα νέα μέτρα που λαμβάνει άτσαλα η κυβέρνηση» λένε στελέχη του κόμματος.

Επίσης, προτάσσουν την ανάλυση του ευρωβουλευτή του κόμματος κ. Θ. Σκυλακάκη, μεταξύ Ζαππείου ΙΙ και ΔΕΘ, αντί να μειώνουν τις δαπάνες του κράτους, οδηγούν σε επιπλέον διόγκωση τους καθώς επίσης και σε νέα ελλείμματα τα οποία υπερβαίνουν τα 20 δις ευρώ...
BHMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.