Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

ΝΤ. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: «ΝΑΙ» ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΜΕ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ



H Δημοκρατική Συμμαχία είναι υπέρ της εργασιακής εφεδρείας, αλλά με αξιοκρατικά και κοινωνικά κριτήρια, τόνισε η πρόεδρος του Κινήματος Ντόρα Μπακογιάννη κατά τη διάρκεια περιοδείας της τη Δευτέρα στο Αιγάλεω. Την ώρα που υπάρχουν εργαζόμενοι στις...
συγκοινωνίες με ώριμα συνταξιοδοτικά δικαιώματα, δεν είναι δυνατόν να εξωθούνται στην εργασιακή εφεδρεία εργαζόμενοι που έχουν προσληφθεί το 2005, παρατήρησε ενδεικτικά.

Κατά τη διάρκεια ομιλίας της στα εγκαίνια των τοπικών γραφείων του κόμματος, η κ. Μπακογιάννη τόνισε πως η ΔΗΣΥ γεννήθηκε σε μία δύσκολη περίοδο για να είναι χρήσιμη, μακριά από λαϊκισμούς, και κατηγόρησε αφενός την κυβέρνηση ότι επί δύο χρόνια δεν έχει προχωρήσει σε καμία διαρθρωτική αλλαγή και αφετέρου τη ΝΔ για προτάσεις εκτός τόπου και χρόνου, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.
Με αφορμή τις πρόσφατες αντιδράσεις πολιτών σε βάρος βουλευτών, η πρόεδρος της ΔΗΣΥ εκτίμησε ότι η πολιτική έχει πλέον γυρίσει σελίδα και ότι οι άνθρωποι που θα μπουν στη Βουλή θα είναι άλλης ποιότητας και ήθους.
Προηγήθηκε συνάντηση με τον δήμαρχο Αιγάλεω Χρήστο Καρδαρά κατά την οποία συζητήθηκε η οικονομική κατάσταση του δήμου και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, καθώς επίσης θέματα όπως οι απαλλοτριώσεις στον Ελαιώνα και η χωροθέτηση του τεμένους. Για το τελευταίο η κ. Μπακογιάννη χαρακτήρισε αναγκαία την κατασκευή του για να μην εκτίθεται, όπως είπε, η χώρα στο εξωτερικό, επισημαίνοντας ταυτόχρονα πως πρέπει να κάνει κάτι το κράτος για να προχωρήσει το έργο.
Κατά τη συνομιλία, τέλος, με το δήμαρχο Αιγάλεω, η πρόεδρος της ΔΗΣΥ υποστήριξε πως είναι λαϊκισμός η περικοπή ενός μισθού από τους αιρετούς, που ανακοινώθηκε πρόσφατα από τον υπουργό Οικονομικών.
Στην περιοδεία της την κ. Μπακογιάννη συνόδευαν οι κ.κ. Γ. Οικονόμου, Γ.Κοντογιάννης,Χ. Μαρκογιαννάκης και Θ.Δαμιανός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.