Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ: "ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΗΣ 21ΗΣ ΙΟΥΛΙΟΥ"



«Οι ευρωπαϊκές αποφάσεις της 21ης Ιουλίου 2011 συνιστούν τη μόνη οικονομικά βιώσιμη, κοινωνικά ανεκτή και εθνικά αξιοπρεπή λύση για την Ελλάδα. Κάθε άλλο σενάριοπου συζητείται αυτές τις μέρες, όσο θελκτικό κι αν παρουσιάζεται, δεν αποτελεί λύση, αλλά καταστροφική...
προοπτική για τον τόπο και επικίνδυνη δοκιμασία για ολόκληρη την Ευρώπη». 

Αυτό δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος του ΣΕΒ κ. Δ. Δασκαλόπουλος, εκφράζοντας έμμεσα την αντίθεσή στα σενάρια που διακινούνται περί μεγαλύτερης αναδιάρθρωσης η «κουρέματος» του χρέους.

«Στην υλοποίηση αυτών των αποφάσεων πρέπει να αποβλέπουν όλες οι προσπάθειές μας, όλες οι θυσίες μας και αυτό αποτελεί σήμερα την ιστορική ευθύνη των πολιτικών ηγεσιών και των ταγών του τόπου», πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΣΕΒ.

Ο κ. Δασκαλόπουλος θα μεταβεί αύριο στο Βερολίνο, με αφορμή τη συνάντηση που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Γερμανικών Βιομηχανιών (BDI) για την Ελλάδα, στην οποία θα μιλήσει ο Πρωθυπουργός κ. Γ. Παπανδρέου. Στο πλαίσιο της παραμονής του εκεί ο πρόεδρος του ΣΕΒ θα έχει σειρά επαφών με κυβερνητικούς και οικονομικούς παράγοντες, καθώς και με εκπροσώπους μέσων ενημέρωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.